Mást is idegesít a sok n00b WoWon?
Pl.: lvl 13 vagyok,rámírt egy lvl 9 hogy segítsek neki fejlődni lvl 10-re,mondtam ok. Belelő a lvl 15-ös mobok közé,aztán mikor ránk jön 5,akkor nekem kell szétkergetnem őket. Ja és adjak neki kaját,piát és mikor eljátssza megint ugyanezt,akkor mondja hogy én majd ölöm a mobot (egyedül) és szerzek neki xp-t. Mikor elküldöm a vérbe akkor megsértődik.
Ezek a való életben is ilyen sötétek vagy csak a játékban tombolják ki magukat?
Engem nagyon fel tudnak húzni a 10évesek akik azt hiszik hogy most wowoznak menők lesznek. suliban is vagánykodott 1 srác hogy ilyenolyan kemény lockja van és ígyelver úgyelver mert ő olyan pro h hú.
össze is hoztuk a menetet, mage-dzsemmel pve talenton (FIRE!!!) és pve cuccokban (akkor 3/5 t9hc+2/5t10) elvertem, a hpmból lement kb 5%, és akkor persze én voltam a cheaterhekkervadállat...
remélem azt mindenki tudja, hogy a noob azt jelenti, hogy béna. na meg azt hogy agyilag korlátozott XDD
de én azt nem értem, hogy mikor pl volt hogy mentem egy cataclysm fun serverre és jól fel cuccoltam magam, full pvp cucc, mindennel, gemekkel, glyphekkel, enchantokkal stb.
és kb három játékosba sikerült bele critelnem 40k körül Lava burst-tal (gondolom ez nem meglepő mert catában már 100k hp-val szaladgálnak a playerek) és lazán kiirtottam őket, és akkor rám whispelnek hogy HÜLYE G*CI NOOB BA*DMEG CSAK GYERE IDE TE KIS HÜLYE NOOB
és pofázikpofázik aztán mikor tisztességes duelbe megverem akkor is én vagyok a noob. szal ezek egyszerűen szánalmasak és idegesítőek :D én arról a szerverről kb másfél óra után elmentem mert annyi idióta volt hogy csak... ajánlom figyelmetekbe a külföldi blizzlike szervereket. na ott kevés a noob. külföldi szerverekre járnak az érett játékosok. én is pl most molten wowon játszom, frostwolf realmen és egy magyar guildba vagyok, a neve Hungarikum és valami el képesztő hogy mennyire jó a társaság. Eddig senki nem noobozott le.. szal mondom, ezek a tauri meg ilyenek tele vannak kis pisisekkel, mert magyar szerver és nem kell tudni angolul ahhoz, hogy játszhasson, de ha külföldi szerverre mész akkor ott nem találkozol kis 10 évessel, mert az nem tud angolul. ha meg igen akkor az nem nooboz le hanem értelmes módjára tud játszani.
Engem kiakasztanak a sok tizenéves csírák a nagy arcukkal..főleg BG-n emberkednek..Ott elverek vagy ötöt-hatot és már alig vannak az ellenségnél.Szánalmasak :d
Utolsónak:Anno én is játszottam molten-en,nagyon jó szerver(már nem játszok ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!