Mást is idegesít a sok n00b WoWon?
Pl.: lvl 13 vagyok,rámírt egy lvl 9 hogy segítsek neki fejlődni lvl 10-re,mondtam ok. Belelő a lvl 15-ös mobok közé,aztán mikor ránk jön 5,akkor nekem kell szétkergetnem őket. Ja és adjak neki kaját,piát és mikor eljátssza megint ugyanezt,akkor mondja hogy én majd ölöm a mobot (egyedül) és szerzek neki xp-t. Mikor elküldöm a vérbe akkor megsértődik.
Ezek a való életben is ilyen sötétek vagy csak a játékban tombolják ki magukat?
Ha nem akarsz neki segíteni nem kell -.-
Igaz én Metin 2 őt játszottam
de az is kb ilyen
Igeeen! Köszönöm! Engem, engem idegesítenek. Például megyek Oculusba HC!!! tankként, párom holy priest. 3 dps kellene. Rugó 2-3 lila és többi cucc kék. Még neki áll feljebb, hogy ki akarjuk rúgni. A hunterünk egyfolytában meghalt, mert berohant a nép közé. De még ő mondja, hogy haladjunk. Aztán még ő fikáz engem, hogy DK tankkal nem tudok aoe tauntot, mert ő barom, és húzza a tömeget.
Azért ilyenek, mert 12-13 évesek, és barmok. Nem akarsz felvenni msn-re pl? Akkor együtt szidhatnánk az anyjukat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!