Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a laptopom?

Miért nem kapcsol be a laptopom?

Figyelt kérdés
Van egy Acer e1-522 laptopom.Eddig nem volt gond vele , de most amikor be akartam kapcsolni behozta az acer logót majd bejött az egér és ennyi..nem jön be a windows meg semmi? probaltam h az akksit kiveszem és hálózatról ..de ugy se lett jo ..segitesetek?

#Acer #nem kapcsol.
2014. júl. 23. 20:15
 1/4 Kati Tibor válasza:
Próbáld ujra telepiteni vagy ha nem tudod akkor hivj egy szakembert.
2014. júl. 23. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem is megprobalom..vagyis nem én hanem egy ismerős és ujratelepíti..ha nem akkor pedig beküldöm ..mert még garanciás :)
2014. júl. 23. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szerezz be egy BOOT lemezt,amiről tudod indítani a notit és újra tudod telepíteni,nem kell ehhez szakember. [link]
2014. júl. 23. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket ..megtartom hát ha egyszer jól jön :) de van egy jó ismerősöm aki ezzel foglalkozik ..inkább rábízom nehogy valamit el rontsak :)de azért köszi
2014. júl. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!