Mindig újraindult, most már kép sincs. Mi lehet a gond?
Egy kicsit hosszú, de légyszíves olvassátok végig. Kell nagyon a segítség.
Az egész történet ott kezdődött, hogy elkezdett magától újraindulni a számítógépem. Csak ritkán csinálta, de idővel már egymás után 5-6-szor is. Szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam a processzort. A probléma továbbra is fent állt. Vettem egy új tápegységet, reménykedve, hogy az a baja, de nem. Beszereltem egy új alaplapot, amivel jó lett, de tegnap magától kikapcsolt és miután bekapcsoltam furcsa karakterek jelentek meg még az első fekete képen, majd az alap színekkel, a legkisebb felbontásban jelenítette meg az asztalt. Nem tudtam, hogy mi lehet a probléma, ezért újraindítottam de azóta egyáltalán nincs kép. 'No signal'-t ír a monitor.
Mi lehet a gond?
hát ilyenkor azt tudom tanácsolni hogy próbálj le néhány variációt. nézd meg hogy megy e a winchester nélkül (eljut e a bios-ig), vedd ki a vidikarit és kösd integrált alaplapira ha van csati és a procidban is van. Nézd meg hogy felpörög e a vga hűtője indításnál.
én arra gyanakszom hogy a vidikari meghalt egyébként. a fura karakterek alatt mit értesz?
Köszönöm a válaszod!
Jelenleg nincs VGA kábelem. Holnap tudok venni egyet, aztán megpróbálom az alaplapi csatlakozót.
Miután bekapcsol és az első fekete kép megjelenik, ahol kiírja az alaplap, videókártya adatait, ott '~' ilyen karakterekkel volt teli az egész képernyő.
Amikor töltött az xp-nél a kis csík, ott pedig betűk és számok voltak. Az asztal pedig Piros-zöld-kék színekbe jelent meg.
Elképzelhető, hogy videókártya a bűnös, esetleg a kábel.
Egy megjegyzés: már hónapok óta mappákat hozott létre a 'D' meghajtómra, betű és szám kombinációkból álló névvel. Törölni nem lehetett, mintha telepítők lettek volna.
Ezek mik lehettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!