Folyton kikapcsol magától a gépem! Mi lehet a gond vele?
Régebben is volt vele ilyen probléma de aztán hónapokig semmi. Kb 2 hónapja újra kezdte. Elvittem szakemberhez de ő nem talált semmi hibát. Sem rendszerileg, sem eszközileg. Le tesztelte, át nézte és nem talált semmit. Most 1 hónapig bírta erre tegnap előtt újra elkezdte ezt a magától kikapcsolást. Azt tapasztalom hogy nagyon felmelegszik a gép. Lehet attól van? Leginkább akkor kapcsol ki ha valami játék programot mentetek vele. kb. 10-20 percig bírja. De hacsak simán Netezek akkor nem kapcsol ki.
Ha valakinek van valami ötlete hogy mitől van ez kérem írja le. Köszönöm. :)
Próbáld ki azt ideiglenesen, mondjuk rakj egy ventillátort a géped felé fordítva és ha úgyis kikapcsol akkor már tudod hogy mástól kell lennie a melegedésnek!
Plusz Milyen procihűtőd van?
Meg mikori a géped?
Húha azt sajna nem tudom megmondani. Mert ezt a gépet egy jó barátom rakta össze még anno de hogy pontosan mik vannak benne azt nem tudom. Nem értek hozzá sajnos.
4 éves a gép.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
El vittem újra szervizbe és raktak bele 1 új tápot és 1 + ventit. Remélem most már nem lesz gond vele. :) Még egyszer köszönöm a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!