Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért áll le a gép windows...

Kekszi101 kérdése:

Miért áll le a gép windows indulásakor?

Figyelt kérdés

tesóm gépe elkezdett befagyni 5 percenként, azt gondolta virusos hát elinditotta a virusirtot és talált vagy kettöt a közepénél aztán ott befagyott minden,az egér sem mozgott hát leállitotta. utána megprobálta beinditani az egeret beadta csak fekete kkép volt (ctrl alt delete) sem csinált semmit olyankor. utána a winchesterét hozzákötöttem az én gépemhez és levirusirtoztam én is nekem sikerült. viszadugtuk és a windows inditása feliratnál magától lekapcsol a gép. mikor az én gépemről bootoltam be kérdezte hogy csökkentett mód, normál inditás , legutobbi sikeres inditás. én az utobbira mentem be is hozott mindent. utána megint vissza az övébe de ugyan az. lehet hogy az volt a baj hogy szétszereltük a processzor hűtö részét meg a vidi kártyát ,memoriát és portalanitottuk. nem lehet hogy azokkal kell valamit csinálni?

elöre is köszi a válaszokat :D(bocs a regényért)

2014. júl. 16. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha be tud bootolni a gép, akkor nyomogasd az F8-at, és próbálkozz a rendszer helyreállító eszközökkel.

Ha ez sem megy próbálkozz bebootolni linux live CD-t.

Előfordulhat hogy nem tud bootolni, akkor próbáld meg

lefrissíteni a BIOS-t (ehhez már nem értek, ne kérjetek segítséget tőlem).

Megpróbálhattok pendrive-ról, vagy külső HDD-ről egy XP-t

bootolni. Ha nem megy akkor az ujratelepítés is felesleges.

Megjegyzés: ha a BIOS frissítése sem megy akkor elég nagy a baj akkor mindenképp vigyétek szakihoz.

Ennyit tudtam segíteni remélem hasznos volt, sok szerencsét.

2014. júl. 17. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok: ha van ötleted nyugodtan írj rám, hátha tudok rá mondani- , vagy kitalálunk- valamit.

(legrosszabb esetben nem :) )

2014. júl. 17. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
hiába nyomkodom az f8at vagy a delete gombot (delete-tel szokta behozni) akkor is kikapcsol azon a gépen szinte nem lehet javítani az op rendszernek nincs baja mert az én gépemen tökéletesen megy. valami a géppel lehet. próbáltuk h kiveszem a memóriát visszateszem módszert, ez akkor jó amikor elkezd csipogni de nem segít.
2014. júl. 17. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom behozni a first boot-ot szóval sem cdről sem pendrive-ról nem tudjuk segíteni. akkor csak az maradt ha elvisszük valakihez?
2014. júl. 17. 11:27
 5/6 levis56 ***** válasza:
Inkább a hardvereket nézzétek át jól van a helyén minden? Főleg a proci hűtőt figyeld mert ha nem jól fekszik fel nincs a helyén annyi,hiába próbálkozol bármivel.
2014. júl. 17. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
kiszedtük a proci hűtőt de szerintem teljesen jól tettük vissza, igazítás ötlet vagy valami amit használjak? mit figyeljek amikor azt beszerelem? hogy fekszik jól beszerelve?
2014. júl. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!