Miért áll le a gép windows indulásakor?
tesóm gépe elkezdett befagyni 5 percenként, azt gondolta virusos hát elinditotta a virusirtot és talált vagy kettöt a közepénél aztán ott befagyott minden,az egér sem mozgott hát leállitotta. utána megprobálta beinditani az egeret beadta csak fekete kkép volt (ctrl alt delete) sem csinált semmit olyankor. utána a winchesterét hozzákötöttem az én gépemhez és levirusirtoztam én is nekem sikerült. viszadugtuk és a windows inditása feliratnál magától lekapcsol a gép. mikor az én gépemről bootoltam be kérdezte hogy csökkentett mód, normál inditás , legutobbi sikeres inditás. én az utobbira mentem be is hozott mindent. utána megint vissza az övébe de ugyan az. lehet hogy az volt a baj hogy szétszereltük a processzor hűtö részét meg a vidi kártyát ,memoriát és portalanitottuk. nem lehet hogy azokkal kell valamit csinálni?
elöre is köszi a válaszokat :D(bocs a regényért)
Ha be tud bootolni a gép, akkor nyomogasd az F8-at, és próbálkozz a rendszer helyreállító eszközökkel.
Ha ez sem megy próbálkozz bebootolni linux live CD-t.
Előfordulhat hogy nem tud bootolni, akkor próbáld meg
lefrissíteni a BIOS-t (ehhez már nem értek, ne kérjetek segítséget tőlem).
Megpróbálhattok pendrive-ról, vagy külső HDD-ről egy XP-t
bootolni. Ha nem megy akkor az ujratelepítés is felesleges.
Megjegyzés: ha a BIOS frissítése sem megy akkor elég nagy a baj akkor mindenképp vigyétek szakihoz.
Ennyit tudtam segíteni remélem hasznos volt, sok szerencsét.
Az előző vagyok: ha van ötleted nyugodtan írj rám, hátha tudok rá mondani- , vagy kitalálunk- valamit.
(legrosszabb esetben nem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!