Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell beállítani, hogy...

Hogyan kell beállítani, hogy a windows indulásakor mindig ujjlenyomatot kérjen jelszó helyett?

Figyelt kérdés

Lenovo laptopomon van ujjlenyomat olvasó, és használni szeretném.

Töltöttem le hozzá drivert: Lenovo Fingerprint Manager.

Beállítottam több ujjra is. Ezután pár napig váltakozva, néha ujjlenyomatot, néha jelszót kért windows indításakor.

Az utóbbi 2 hétben viszont már csak jelszót kér, és fogalmam sincs hol kell ezt beállítani.

Tudnátok segíteni?

2014. jún. 5. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyet.

"You can control the fingerprint capturing options in the control panel: Start -> Control Panel -> Hardware & Sound -> Biometric Devices

You can turn on/off requirements for fingerprints for local (on by default) and domain (off by default) logins or just turn off fingerprints in their entirety. "

[link]

Ha nem menne az angol:

Vezérlőpult -> Eszközök és nyomtatók ("Hardware & Sound" ez nem biztos, hogy ez a menü...) -> Biometric Devices (Biometrikus eszközök?)

És ahogy a képen van, úgy lesz használható elvileg bejelentkezésre...

2014. jún. 5. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, ez már nekem is ugyanígy volt beállítva, mégis mindig jelszót kér. :)

2014. jún. 5. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Windows 8/8.1-ed van?

Ha igen, akkor azon belül valahol (Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok talán, vagy a Gépházban vagy mi az...) láttam olyat, hogy "További bejelentkezési lehetőségek". Nekem ott nem volt ujjlenyomatóolvasó, mert nincs is a notebookomban, de neked lehet, hogy lesz...

2014. jún. 5. 12:29
 4/5 A kérdező kommentje:
7-em van, és ilyet ott nem találok :(
2014. jún. 5. 12:51
 5/5 anonim válasza:

win7-alatt

vezérlőpult-Hardver és hang-biometrikus eszközök

2017. jan. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!