HELP! A Windows XP-be hol találom azt a dokumentum fájlt amit át lehet írni hogy a gép indulásakor ne írjon ki 3 windows választási lehetőséget?
Szóval ha 2 vagy több oprendszer van a gépen induláskor lehet választani melyiket akarjuk indítani. Nálam 3 lehetőség van. 2 windowst letöröltem belül de még mindig választhatóak kint. (Persze nem indulnak el.)
Tudom hogy van egy log fájl vagy txt vagy mi amit át kellene írni illetve törölni kéne belőle a 2 hibás xp nevét hogy ne jöjjön elő a választási képernyő hanem egyből induljon a gép. Tehát a kérdés az hogy mit kell átírni és hol található?
Már kerestem de nem találom. :(
Help kockák!
Gyors voltál. :]
Remélem jó is,majd kipróbálom.
Vazeratti,megcsináltam köszi. ;)
Második kommentelő: az msconfig során rájöttem a boot.ini az amit kerestem de nem találtam meg sehol,ugyanisaz msconfig átnevezte backup fájllá. Így találtam meg boot.ini.backup,és ezt írtam át majd az msconfig-ban rámentem az eredeti boot.ini fájl használatára és úgy lett jó. Tehát a biztonsági mentést visszaállítottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!