Ha az asztalon már szemmel láthatóan nincs több parancsikonnak meg ilyesminek hely, és én arra megyek rá egy fájl mentésénél, hogy az asztalra mentse, akkor hova menti?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!#Windows #dokumentum #számítógép #fájl #alkalmazás #Windows 7 #számítástechnika #mentés #asztal #informatika
2012. dec. 24. 00:03
1/9 anonim válasza:
Az asztalra. Azért mert grafikailag nincs több hely, attól az még oda kerül. Ha nagyobbra állítod a felbontást, vagy kisebbre az ikonméretet, vagy ha pl TC-ben nézed, akkor látni fogod. Más kérdés, hogy az asztalon kattintva nem fogod tudni elérni.
2/9 A kérdező kommentje:
Keresésnél megtalálta:O (Amúgy Windows 7-esem van)
2012. dec. 24. 00:06
3/9 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb felbontás, amit választani lehet:S:S
(1366 x 768) De köszi a választ amúgy, ment a zöld kéz:) Akkor csinálok neki parancsikont oda, vagy onnan a Start menüből megpróbálom odamásolni:D
2012. dec. 24. 00:09
4/9 A kérdező kommentje:
Háát, szerintem ezt a keresős mappából másolom oda, csak akkor vajon 2 lesz az asztalon?:O Na, mindegy, most nem próbálom meg:)
2012. dec. 24. 00:10
5/9 anonim válasza:
Esetleg rendezd mappákba az ikonokat az asztalon, vagy használj valamilyen ikonos progit, amivel az oldalakra is lehet pakolni ikonokat!
6/9 A kérdező kommentje:
Megnézem majd, hogy hogyan lehet ikonméretet változtatni:)
2012. dec. 24. 00:12
7/9 A kérdező kommentje:
Azt szoktam:) De am köszi, Neked is ment rá zöld!
2012. dec. 24. 00:13
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, Te ua vagy:D Nembaj:) De majd reggel próbálkozom szerintem már csak ilyenekkel, hogy ikonméretátállítás:)
2012. dec. 24. 00:14
9/9 anonim válasza:
Asztalon nem kell sok ikont tartani. Hozz létre Asztali mappát, húzd bele az összes asztali fájlt és fotót. Csak az maradjon, ami állandóan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!