Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami időnként terheli a...

Valami időnként terheli a számítógépemet és nem tudom mi lehet az, lehet hogy vírus?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom és kb 2 hónapja azt csinálja hogy amikor bármilyen programmal, játékkal (Minecraft,GTA SA, GTA VC, CS 1.6, YouTube)játszok akkor egyszer csak elkezd minden akadozni, várok egy percet és utána megint jól megy minden.

Főleg az az idegesítő hogy a YouTube is ezt csinálja ha nézek egy videót. Minden játéknál és programnál ez van. Egyszer csak minden akadozik és pár pillanat múlva megint normális minden. Nem értem hogy mi csinálhatja ezt, a feladatkezelőben nem vettem észre semmi terhelést, és a vírus írtóval is párszor lefuttattam teljes vizsgálatot de nem talált semmit.

A laptopom tulajdonságai:

Sony Vaio VGN-A295HP

CPU:Intel Pentium M735 1,70 GHZ

RAM: 768 Mb

Videókártya:Ati Mobility Radeon 9200

Windows XP SP3 32-bit

2014. júl. 11. 20:38
 1/4 levis56 ***** válasza:
2014. júl. 11. 21:22
 2/4 levis56 ***** válasza:
Azért nem ártana megnézni a játékok gépigényét sem.
2014. júl. 11. 21:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Annak ellenére hogy gyenge a gép a Minecraft jól megy a csak ugye az a baj hogy ez a dolog ami néha-néha terheli a gépemet minden játéknál akadozik (Minecraft, Counter-Strike 1.6, GTA San Andreas, GTA Vice City)
2014. júl. 11. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Sikerült egy rendszer töredezettség mentesítéssel megoldani a problémát. Most már nincsen ez az időkénti akadozás. Minden megy úgy ahogy régen.

2014. júl. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!