Időnként megjelenik az olvasott szövegben egy kis zöld félkör, meg átszínez egy-egy szót, és ha véletlenül ráhúzom a kurzort, akkor egy női fotó ajánlja a szolgáltatásait tört magyarsággal. Hogy tudnám ezt megszűntetni?
Figyelt kérdés
Az Eset Smartot lefuttattam, de nem talált fertőzött fájlt.
Talán egy trójai lehet a gépemen? Vagy mi lehet ez?
Megköszönném, ha tudna valaki segíteni.
2014. ápr. 23. 20:05
1/6 csacsi2 válasza:
2/6 anonim válasza:
Csökkentett módban (F8) futtasd az ajánlottakat.
3/6 A kérdező kommentje:
Uraim!
Köszönöm a segítséget!!!
Úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a dolgot.
(54 fertőzést talált.)
Még egyszer KÖSZÖNÖM !!!
2014. ápr. 23. 21:57
4/6 anonim válasza:
54 fertőzött fájlt talált CSAK? :O
Az lófing az enyémhez képest :D
Én is leszedtem a Malwarebytes-ot és 98, azaz KILENCVENNYOLC fertőzött dolgot talált! :O
Köztük egy csomó reklámvírust, tucatnyi backdoor, keylogger vírust és a JS/Kryptik-től kezdve a Fynlos-on át a Sirefef.I-ig millió Trójait is talált :O
De mindezek ellenére a gépem köszöni szépen, nagyon jól van! ;)
5/6 anonim válasza:
Bocsi, csak sima Sirefef Trójai van, összekevertem a JS/Kryptik I. Trójaival, bocsi :/
Utolsó voltam :)
6/6 csacsi2 válasza:
Megjegyezném: Azért csak odafigyeléssel, minden vírusírtónál előfordulhat téves riasztás is. A másik, hogy vannak kéretlen alkalmazások amik biztonsági fenyegetést jelentenek, de nem feltétlenül vírusok. Csak hogy példákat is mondjak Mediainfo program (elemzi a médiafájlokat) A vírusírtó megfogja. CCleaner telepítőjét is karanténozza, mivel google toolbar-t tartalmaz. Toolbarok mindegyike veszélyes alkalmazás. Kerülendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!