Hol lehet ingyen jó weboldalt készíteni?
Ne haragudj, le lehet őket tölteni bármilyen formában, bármikor, ha ők látják. Ezt elvileg HTML6 majd megoldja, de mivel a böngésző beolvassa, és a forráskódban ott a link, ha még el is van rejtve a kép, én előszedem. Szóval nem, ilyen weboldalt nem fogsz csinálni. Egy jobbaktt és egy mentés. Ennyi. De ha ingyen akarsz, és jót, akkor válts univerzumot. Megoldások pontokban.
1. Ingyen kell? atw.hu-n kreálj egy fiókot majd ftp-n keresztül tedd fel az általad írt oldalt. Ez az én verzióm, én is így csinálom. Ez képek esetén nagyon egyszerű, és mivel neked scriptek sem kellenek, a KompoZer ingyenes és pont jó lesz neked erre a célra. Vagy keresel egy előre designolt, ingyenes, hirdetésekkel telepakolt eredetiségtől messze álló szart, és azt használod. Mellesleg én kezdőoldalt csináltam magamnak, meg egy saját zenéimet játszó oldalt, [link] és [link] /bh_music.html , hozzáteszem, van benne így kezdőként vagy 20 munkaórám. A képet én lőttem, és nyugodtan lemásolhatod vagy lementheted. (háttérképre gondolok)
Ingyen jó weboldalad úgy lesz, ha megcsinálod magadnak, és egy ingyenes tárhelyre felteszed, valamilyen aldomainen.
A domain névért, normális tárhelyért mindenkinek fizetnie kell.
Ahogy előzőleg is írták, ami a böngészőben megjelenik, az le is töltődik, ezt nem lehet kivédeni. Vannak módszerek, amik gátolják a lopást pl vízjel a képben, kép meta-adataiba való tulajdonjog bejegyzés, de nincs biztos megoldás, erőforrás pazarlás ilyesmit hajkurászni.
Ha egyáltalán nem értesz a weboldalkészítéshez, akkor használj blog-rendszert pl blogger.com, wordpress.com ...
Vagy valami ingyen weboldal-összekattintgató-fostaligagyártó-vacakságot pl: ucoz, webnode, gportal
Vagy bérelj tárhelyet (akár ingyeneset) atw, ininet, hostinger ... és tegyél fel egy ingyenes cms-t pl: joomla, wordpress, ...
Ezek az ingyenes megoldások. Ha ezek közül bármelyik nem megy, az egy dolgot jelent: lusta vagy, és még arra sem vagy képes, hogy időt szánj valamire, ami fontos neked.
Az igazán jó megoldások már pénzbe kerülnek, és szakember bevonását igénylik. Sajnos azonban ebben a kategóriában is létezik a kidobott pénz fogalma, mert elég sok a webtáker, akik állításukkal ellentétben valójában nem értenek ahhoz amit csinálni próbálnak, és csak a pénzedet akarják.
Sok sikert!
Én találkoztam már olyan oldalakkal, ahonnan nem lehetett letölteni a képet. PL. flickr régen. Bár gondolom akkor csak fizetősnél lehet ilyesmit.
Köszönöm a lehetséges segítségeket. Utánanézek mindnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!