GTA- San Andreasban a repülős küldetéssel hogy végezhetek?
Figyelt kérdés
Meg kell tanulnom repülnöm! vettem egy elhagyatott repülőteret, de nem tudok megtanulni repülni, túl közel vannak a körök, és mindig épp hogy mellette megyek el, amikor meg jó, túl sokáig tartó repülés miatt újra kell kezdenem. Valaminek valami ötlet? Bármi jöhet, mert szenvedek, és már 1 hónapja próbálkozok, és nem megy.2014. júl. 9. 16:58
1/2 anonim válasza:
Nincs lehetetlen küldetés. Például ne nyomd a gázt, a fékezés gombjával lassítani is lehet. Olyan billentyűzetbeállítást adj meg ami kézre esik, hogy minden művelet gombja közel legyen, kelljen az alaptartáson túlnyúlni. Tapasztald ki melyik gomb mit csinál.
Például: gyorsít-lassít a W és S gombbal, balra és jobbra dönt az A és D, emel és süllyeszt a Q és E, és ez mind egymás mellett van. Mivel két beállítás is elérhető, ezért a nyílbillentyűk is segítenek. Bal kanyarnál például a felfelé mutató nyíllal gyorsítasz, a Q-val emelsz, az A-val vagy balra nyíllal balra döntesz. Fordított esetben egy jobb alsó körhöz először lassítasz, majd E-vel süllyed, közben D-vel jobbra dönt.
2/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, legelőször nagyon sokat szívtam, és már szinte lehetetlennek véltem, aztán sikerült. Aztán mikor újra meg újra végig vittem a sztorit szinte már csípőből ment. Bár most nem tudom menne e még mert jó ideje csak konzolon játszottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!