Balog Szilárd kérdése:
Nem indul el a COD4. A minap újraraktam a Windows7-et 32 bitesről 64 bitesre és nem indul most a COD4. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy "A program nem idnult el, mert d3dx9_34.dll hiányzik a számítógépéről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot." Újratelepítettem és ugyanez van. Láttam videót, hogy azt a .dll-t be kell rakni a System32-be, de nekem az se segített :/2014. júl. 4. 15:32
1/4 Kálmix válasza:
Nem tudod csak úgy berakni ezt a DLL-t mert a DirectX 9 saját fájlja. Tudom, hogy neked már DX11-ed van, de sajnos az a rákos Win7-es nem tartalmazza a korábbi verziók fontos fájlait. Be kell szerezned egy DX9-et!
2/4 A kérdező kommentje:
Telepítettem DirectX9-et. Vagy nem tudom nagyon rövid volt, rányomtam a telepítésre és egyből kiírta hogy Completed. Am mitől lenne DirectX11-em? A Windows feltelepíti saját magától? Mert gyenge a laptopom vidikarija és csak azért kellett a 64-bites Win7, hogy ismerje fel mind a 4 GB RAM-omat. És most tessék.. Belassult, már alapvető játékok nehezen mennek.. Lehet visszatérek az XP-re.. És kész.
2014. júl. 5. 12:14
3/4 Kálmix válasza:
Igen lehet hogy az úgy gazdaságosabb. A win7-es tartalmazza a 11-es DX-et, de sajnos hiányosan. És lehet hogy pont ezért nem rakja fel a 9-es telepítője a saját elemeit, mert látja, hogy már van fent újabb.
Én egyébként úgy szoktam pótolni, hogy a legtöbb játék telepítője felkínálja a directX telepítését, és bepipálom azt is, had tegye fel ami kell neki.
Pl. GTA4-el rendszeresen felnyomja...
4/4 A kérdező kommentje:
Aha. Hát most letöltöttem egy nagyobb verziót a DirectX9-el és ugyanaz, pedig megvan már az a d3dx9_34.dll és nem tudom... állítólag a System32-be kell berakni. És a COD nem ad DirectX9 telepítőt, anno a FIFA14 adott, de a lassú netemmel nem fogom.. Sztem visszarakom az XP SP3-at :/ Egyébként sem megy olyan simán a játék, csak azzal szórakozom :)
2014. júl. 6. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!