Windows 7-ről 8.1-re váltás?
Megéri váltani Windows 7-ről? Olvastam pozitív, negatív véleményt is, (bár a negatív legtöbbje kimerült annyiban, hogy :Ne használd mert szar.), de nem tudtam dönteni.Legfőképp játékra használom a gépem. Kicsit félek a start menü hiányától is. Nincsenek kompatibilitási problémák?
Szívesen fogadok pozitív és negatív véleményt is, de ha kérhetném indokkal, nem úgy mint fentebb említem.
Köszönöm!
Az elején miről is beszélsz? Mert semmi olyasmi nincs, ahogy egy egy program felvétele kb 3 kattintás. Ez mind megszokás kérdése, ilyen apróságok miatt meg elkaszálni valamit még nem érdemes.
Ezt bírom amúgy a szakfórumokon szocializálódott szemléletben. Azért mert te, mi benne vagyunk, láttuk, tudjuk hogy kell, az emberek 99% nem fog ilyenekkel bíbelődni, főleg ha már ide terelted a témát, akkor jó példa erre az fb. Ha oda mindent kipakol, egy egy update nem fogja érdekelni(és még szó se volt pl a googleről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!