Milyen játékok futnak a gépemen? A War Thunderhez mit kéne javítanom?
Win XP szervizcsomag 3
Intel Pentium 4 CPU 3.00
2,00 GB RAM
Ati Readon HD 4650
Remélem ennyi elég lesz mert csak ennyit találtam meg.
Ha kell még valami mondjátok hogy kell megnézni és megnézem. :)
És még szeretném azt is kérdezni hogy menne e rajta :Battlestations Pacific
WOT
MEG ilyenek..
Én tényleg nem akarok bunkó lenni, nekem is AMD Sempronos gépem volt 2012-ig. Elhiszem, hogy nem mindenkinek megy jól vagy a 3. őskövület gépet örökölte a családban. De nekem sem voltak olyan igényeim, hogy egy 10 éves procival játsszak mai játékokkal.
A videokártya is gondolom még AGP-s... Tudod te, hogy az milyen régi foglalat? Bár az igaz, hogy kb ez a lehető legerősebb videokártya amit belelehet tenni...
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:
A WOT nagyon rosszul van optimalizálva, kell neki az erős proci, úgyhogy az kilőve. Inkább akkor War Thunder, eléggé erősen lelehet butítani a grafikát, egy próbát megér.
A Battlestations Pacific gépigényleírás alapján azért még bőven játszható.
Tudom hogy milyen foglalat.
De azért köszönöm a válaszod. :)
És ha kérdezhetném (csak érdeklődésből) neked milyen géped van és mennyiből raktad össze? :)
Kicsit több mint 2 éve vettem kb 130ezerért.
AMD Phenom II X4 965 3,4Ghz
Radeon HD6870
Asus M5A97
4GB RAM
Maxon nincs stabil 60FPS-em WOT-nál, pedig csak 1280x1024-ben játszok.
Köszi.
Ha most vennék egy ugyan ilyen gépet mennyibe fájna ez nekem?
A videó kártya nem lenne jobb Nvidia ?
Az összes játék az Nvidiát támogatja.
Amúgy egy fél éve (asszem) még nekem is elfutott a TOT maxon 35-40 fps-el most még nem próbáltam ki.a War Thundert meg majd megpróbálom.
Te milyen játékokal játszol a WoTon kívül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!