BIOS menü megnyitása?
Figyelt kérdés
Helló! Hogy lehet belépni Windows 8.1-ben a BIOS menübe? Olvastam erről az UEFI Firmware Settings-es belépésről, de nekem hiányzik ez az opció (csak 5 lehetőség van ott), esetleg ehhez még kéne valamit csinálni, hogy megjelenjen? Próbáltam az F2/Del-es megoldást, de azzal se történt semmi.2014. jún. 27. 20:42
1/4 A kérdező kommentje:
Közben olvastam, hogy az UEFI-hez mi kell, szóval csak annyi a kérdésem, hogy hogyan tudnék belépni a BIOS-ba?
2014. jún. 27. 20:45
2/4 soccerway válasza:
alaplaptól függ, del, vagy valamelyik F billnetyű
3/4 Lajos54 válasza:
Induláskor általában egy pillanatra megjelenik, hogy miképpen lehet belépni a BIOS-ba. De ha mégsem, a pontos típusnévre keress rá a neten, talán találsz hozzá leírást.
Persze próbálkozni is lehet, mint az előttem szóló is írta: DEL, vagy valamelyik Fx billentyű. Az F8-cal érdemes kezdeni, amikor a bekapcsolás után elkezd tölteni a gép.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült köszönöm :)
2014. jún. 27. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!