Windows 8-on van start menü vagy külön le kell tölteni hozzá?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 19:03
1/9 anonim válasza:
Nincs. Illetve tök másképp néz ki. De visszavarázsolhatod a megszokottat. Minden szükséges infó itt:
2/9 |Orfeusz| válasza:
Én egy ideig használtam hozzá helyettesítő alkalmazást. Mostmár mind a két gépen 8.1 van, tehát 7-est nem használok, ezért már nem is hiányzik. Minden parancsikont ami kell (ami a start menüben volt) bedobtam a metro felületre, és ottvan ugyan az csak máshogy néz ki. End of story.
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a Windows 8.1 tartalmazza a start menüt?
2014. jún. 19. 19:11
5/9 anonim válasza:
Elég gagyi Start menüje van, de az #1 hozzászóló által linkelt Classic Shell ilyen - és hasonló - Start menüt készít (lehet variálni): [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Találtam egy oldalt ahol elég szép start menüt lehet letölteni hozzá. [link]
2014. jún. 19. 20:10
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
A legeslegeslegesleges LEGJOBB program erre, a Start8.
Egyszerű kezelőfelület, megszokott kinézet.
Ráadásul több téma is van benne, ezért a megszokott Windows 7 Start menüjére is beállíthatod.
Sőt, ha hiányolod a kezdőképernyőt, a Start menüben beléphetsz oda :)
Link:
Én is ezt használom 8.1 alatt, és TÖKÉLETESEN megy!
A Start menü felületéra azokat a programokat húzhatod be, amelyiket szeretnéd! :)
Ha akarod, akkor még a Start menü ikonját is változtathatod!
9/9 anonim válasza:
lekell hozzá tölteni nekem olyan van amit az utolsó linkelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!