Mért nem magyar a játék?
Olvasd el a magyarításhoz tartozó használati utasítást pontosan. Biztosan írja, hogy a játék mely verziójával kompatibilis, és hogy pontosan hogy kell telepíteni.
A játék működéséből egyébként arra tippelnék, hogy pluginnel van fordítva, és engedélyezned kell az esp fájlt a launcherben, de ez csak tipp. Nézd meg a dokumentációban.
"szerintem jól telepítettem fel"
Hinni a templomban kell. Bocs.
"másoknak is fellépett ez a probléma"
Elég kevesen olvassák el a használati utasításokat (én sem általában, csak ha nem sikerül...)
Readme vagy ilyesmi nincs hozzá? Esetleg a letöltő oldalon...
"Az Oblivion teljes magyarítása. Benne értendő az alapjáték, a Knights of the Nine, a Shivering Isles és a külön kiadott, fizetős DLC-k magyarítása is.
Kérünk, hogy a honosítás telepítése előtt installáld a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítőket, ha rendelkezel velük.
A DLC-k magyarításának telepítésével nem válik elérhetővé az adott fizetős plugin!"
A kiegészítőket feltetted előtte?
Ha ennyire jól megy a szövegértés, akkor magyarázd el kérlek, hogy mi értleme a 3. bekezdésnek...
Mert nekem kb. az egészből az jött le (tudod, én nem különálló mondatokat olvasok, hanem egybefüggő szöveget...), hogy telepíteni kell a DLC-ket. Amiket természetesen nem tudsz aktiválni, ha nem vetted meg, de kell a magyarításhoz. És a magyarítás sem fog feljogosítani a DLC-k használatára (=nem aktiválja neked)...
De tényleg elnézésedet kérem, hogy segíteni próbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!