Miért nem működik az egerem?
Figyelt kérdés
Kaptam egy régebbi dell egeret, a fajtája m-uvdel1, és bedugom a gépbe és nem értem, hogy miért nem működik.. áramot kap gondolom, mert világít az alja viszont egyáltalán nem tudom használni. Drivert se igazán találok hozzá, csak egy volt, de az meg valamiért nem működött...2014. jún. 27. 18:35
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és amikor csatlakoztatom mindig azt írja, hogy nem találja hozzá az illesztőprogramot (windows 7-em van)
2014. jún. 27. 18:37
2/2 anonim válasza:
XP-s drivert használ az egér, szóval nem fűzök sok sikert ahhoz, hogy azt használni fogod windows 7 alatt, ha nem ismeri fel.
Szerintem jobban jársz, ha veszel 2000 Ft-ért egy másik egeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!