Nem működik az egerem a Gta San Andreasban, hogy tudnám ezt orvosolni?
Mikor elindítom a játékot az egér működik rendesen a menüben..de viszont mikor elindítom vagy a new gamet vagy a load gamet akkor a kamerát mozgatni nem tudom..az egér így teljesen ki esik.
Már próbáltam újra telepíteni..de nem használt semmit nem tudom mit tudnék kezdeni vele. Van valakinek valamilyen ötlete rá?
#2. Tuti hogy nem az a baja.
A kérdező szerintem win7-et használ. Sajnos a gta sa vagy megy, vagy nem. Nem lehet rajta segíteni semmilyen crack-el vagy update-el vagy valamivel. xp-ben 100%hogy nincs ilyen baja.
igen ez érdekes, mert nekem rendesen megy win7 alatt, de van akinek nem...
sőt elméletileg a kompatibilitás módban működnie kéne de így sem biztos. Ezt még megnézném a helyedben hátha így működik
Eddig nekem minden op rendszeren gond nélkül futott. XP, 7.
Jelenleg win 8 on is fasza. Akkor én szerencsés vagyok. :)
Az a fura az egészben hogy eddig rendesen ment tehát nem volt vele semmi gond egyik napról a másikra hirtelen az egérrel nem tudtam semmit csinálni pedig ha menübe lépek minden jó de ha vissza a játékba akkor már megint nem érzékeli.
Játékban az egér beállításoknál próbáltam és ott nem találtam semmi olyat ami segíthetett volna, és xp használok.
Itt a megoldás! Nekem működött!
1. Játék közben nyisd meg a feladatkezelőt, keresd meg a "gtasa.exe"-ét majd jobb klikkel kattints arra, hogy "Affinitás beállítása".
2. Ott ki lesz pipálva sok CPU. A lényeg az hogy csak 1-et pipálj ki.
3. Aztán kattints az "OK"-ra és menj vissza a játékba és elvileg működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!