Nem működik az egerem?
Figyelt kérdés
múltkor kicsit ideges voltam és meg fogtam az egeremet és levágtam a földre és azóta nem működik később hagytam utána meg működöt és véletlenül lelöktem és megint rossz de eltel már 2 hét és még mindig nem működik.meg lehet javítani vagy kuka :2013. szept. 16. 20:26
1/3 Lajos54 válasza:
Jó eséllyel csereérett lett az egered. 1000-1500 Ft körül már lehet kapni használható optikai egeret, nem érdemes vacakolni vele.
2/3 A kérdező kommentje:
de csak 1 éve vettem
2013. szept. 19. 17:50
3/3 Lajos54 válasza:
Fizikai sérülés (amikor "padlót fog", erre van esély) esetén nincs jelentősége az eszköz korának...
Csak vigasztalásul: pár hónapja vettem új egeret a gépemhez, aztán nincs egy hete, hogy újat vettem, mert valami elektronikai hibája lett az előzőnek. 1500 Ft nem a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!