Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP vagy Lenovo laptopot...

HP vagy Lenovo laptopot érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Itt alapvetően az érdekelne, hogy melyik a biztosabb, a stabilabb illetve tisztán fogalmazva melyik nem romlik el olyan könnyedén. Nyilván az elromlás esélye mindenhol ott van, de melyik az amelyiket érdemesebb lenne megvenni?

2014. jún. 14. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Sony :-)

A kettő közül, Lenovo

2014. jún. 14. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen szeria? Mindegyik gyartonak van jobb es roszabb szeriaja. Mas gyartot miert zarsz ki?
2014. jún. 14. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Alapvetően a Lenovo-ból erre gondoltam: [link]

HP-ból pedig erre: [link]

Igazából nem zárok ki más gyártókat sem. Nyilván a Sony lenne az igazi csak az meg ilyesmi I5-ös vagy akár I7-es procikkal "igazán költséges". :) Meg ahogy böngészgettem ár/érték arányban ezek tűntek a legjobbnak. De ha esetleg tudnál más, ilyesmi értékbe, más gyártótól jó laptopot azt megköszönném ha leírnád.

2014. jún. 15. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:

A 2 -ből amit linkeltél a HP, 2 okból.

- Lenovo fehér, ez 1 év után undorítóan fog kinézni.

- HP i7 -es processzora van, és fele annyi a fogyasztása mint a másik i5 -ös porcinak, így tovább bírja.

Ami ellene szól: az i7 -es CPU picivel régebbi típus mint az i5, és picit kisebb is a max teljesítménye.

2014. jún. 15. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:

És maga a márkát tekintve, melyik lenne az általad javasolt?

Vagy a kettőn kívül is melyik lenne az a márka amit szerinted a Magyarországon kapható laptopok közül érdemes lenne megvásárolni?

2014. jún. 15. 11:19
 6/8 anonim válasza:

Lenovo

kilométerekkel megelőzi a HP-t. (Átlagban az összes laptop, ja és a mobiljaik is nagyon jók és olcsók)

2014. jún. 15. 13:03
 7/8 doni1201 ***** válasza:

A Z510 van barnában is, de nem hiszem, hogy a fehér alumínium borítás csúnya lenne pár év múlva (az biztos, hogy kényesebb) :)

A barna: [link]

Teljesítmény szempontjából jobb a Z510, de tényleg feleannyit fogyaszt a HP i7-ese.

A Lenovo-k megbízhatóak (legalábbis a saját tapasztalataim alapján). HP-ről nem tudok sokat. A Dell-ek és a Sony-k még nagyon jók, de ezek általában túl vannak árazva.

2014. jún. 15. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

processzor miatt a lenovot venném.. sokra nem mentek az 1,9 ghz-s i7-el, a turbo meg parasztvakítás.

Lenovo erősebb hardveresen viszont a HP én úgy tudom minőségibb márka

2014. jún. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!