HP vagy Lenovo laptopot érdemes vásárolni?
Alapvetően a Lenovo-ból erre gondoltam: [link]
HP-ból pedig erre: [link]
Igazából nem zárok ki más gyártókat sem. Nyilván a Sony lenne az igazi csak az meg ilyesmi I5-ös vagy akár I7-es procikkal "igazán költséges". :) Meg ahogy böngészgettem ár/érték arányban ezek tűntek a legjobbnak. De ha esetleg tudnál más, ilyesmi értékbe, más gyártótól jó laptopot azt megköszönném ha leírnád.
A 2 -ből amit linkeltél a HP, 2 okból.
- Lenovo fehér, ez 1 év után undorítóan fog kinézni.
- HP i7 -es processzora van, és fele annyi a fogyasztása mint a másik i5 -ös porcinak, így tovább bírja.
Ami ellene szól: az i7 -es CPU picivel régebbi típus mint az i5, és picit kisebb is a max teljesítménye.
És maga a márkát tekintve, melyik lenne az általad javasolt?
Vagy a kettőn kívül is melyik lenne az a márka amit szerinted a Magyarországon kapható laptopok közül érdemes lenne megvásárolni?
Lenovo
kilométerekkel megelőzi a HP-t. (Átlagban az összes laptop, ja és a mobiljaik is nagyon jók és olcsók)
A Z510 van barnában is, de nem hiszem, hogy a fehér alumínium borítás csúnya lenne pár év múlva (az biztos, hogy kényesebb) :)
A barna: [link]
Teljesítmény szempontjából jobb a Z510, de tényleg feleannyit fogyaszt a HP i7-ese.
A Lenovo-k megbízhatóak (legalábbis a saját tapasztalataim alapján). HP-ről nem tudok sokat. A Dell-ek és a Sony-k még nagyon jók, de ezek általában túl vannak árazva.
processzor miatt a lenovot venném.. sokra nem mentek az 1,9 ghz-s i7-el, a turbo meg parasztvakítás.
Lenovo erősebb hardveresen viszont a HP én úgy tudom minőségibb márka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!