Pc ujraindul xp bootolás előtt? Ujra akartam rakni mert nagyon belassult sikerült is a másolásos rész de amikor indulna az xp betöltés be sem jön csak ujraindul mi lehet a baj?
Boot sorrendet visszaállítottad (első a rendszer HDD)?
Formázással telepítetted?
Alaplap leírásában nincsenek specifikációk?Pl.: Telepítés közben kell feltenni az alaplapi vezérlőt (F6)...
Próbáltad másik telepítővel?
Bios-reset (beállítások alaphelyzetbe) sem segít?
Igen
Igen
Nem
Igen
Igen
A nem, gondolom nicsenek. (nekem a merevlemez vezérlőt (sata) kellett floppyról telepíteni.)
Szóval minden jó de mégsem... Szerintem valamilyen fizikai probléma lesz. Memoria modulok megegyeznek? Próbáld ki csak egy RAM -al indítani. lehet táp hiba, mivel eszközt cseréltél, gondolom komolyabb cuccokkal, így lehet kevés neki a táp és amikor a legjobban kellene nem áll rendelkezésre. Esetleg kompatibilitási problémák, meg kellene nézni az alaplap támogatási listáját. csatlakozókat ellenőrizni/cserélni...
Jobb ötletem nincs, szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!