Ha ezt megcsinálom az újonnan vásárolt notebookommal akkor ugrik a garancia, vagy sem?
nos van egy notebookom, ami több mint 3 éves és eléggé le van már amortizálva és van benne egy 500 gigás vincsi aminek a kondíciója és teljesítménye még 100%-os és amit kinéztem notebookot hogy majd megveszem abban 1 TB-os merevlemez van, és azt terveztem hogy ha nem ugrik tőle a garancia hogy veszek egy 2.5" os usb-s hdd házat majd kiszedem az 1 TB-os vincsit az új notiból és beleteszem a hdd házba a meglévő 500 gigásat meg bele a notiba...
nos szerintetek ha ezt megcsinálom akkor fog gond lenni az esetleges későbbi garanciáztatással?
és ha az üzletet kérem meg ahol majd veszem hogy cseréjék meg a merevlemezeket? akkor is ugrik a gari?
mert én arra értettem hogy ha nem az a merevlemez lesz benne amivel adták, mert amit most cserélnék majd le azt is szétszedtem garancia idő alatt portalanítani és nem szóltak mikor vissza lett küldve garanciára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!