Szép napot! Tönkre teszem így a laptopot?
A War Thunder nevű játékkal játszom. Az a problémám, hogy a minimum igénye processzornál 2.2Ghz, a többivel nincs gond. A laptopomban viszont pont ennyi van ezért minden beállítást, amit le lehetett lehúztam. Így megoldódott a problémát a repülőgépeknél (fps-50 és 100 között) viszont most, hogy behozták a tankokat az fpsem leesett átlag olyan 25-30-ra. Nagyon melegedett ezért raktam alá 2 oldalra könyveket, hogy jobban hűljön. Még annyit szoktam csinálni, hogy fél-egy óránként kikapcsolom a játékot.
Kérdésem az lenne, hogy ezzel meddig húzhatja a laptop illetve ha így lesz valami baja a garancia ezt állja?
A gépen nem jó.
Hozzátenném, hogy már olyan fél éve így játszom.
A válaszokat köszönöm!
Nem fog tönkremenni, de ha sokat játszol vele villanyrezsósat, akkor az akkut vedd ki, az nem szereti a meleget és vegyél egy normális hűtőpadot.
A gari szerintem áll ilyenkor is, de erre pénzt nem tennék.
G.
ne nevezzük már garinak a garanciát
kapcsinak a kapcsolatot
buzcsinak a b.u.zit!
Laptopom adatai: Intel B960 proci (2.2 GHZ, 2MB L3cache)
NVDIA Geforce 710M with 1GB dedicated vram
6giga ddr3as memória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!