Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szép napot! Tönkre teszem így...

I.B.T. kérdése:

Szép napot! Tönkre teszem így a laptopot?

Figyelt kérdés

A War Thunder nevű játékkal játszom. Az a problémám, hogy a minimum igénye processzornál 2.2Ghz, a többivel nincs gond. A laptopomban viszont pont ennyi van ezért minden beállítást, amit le lehetett lehúztam. Így megoldódott a problémát a repülőgépeknél (fps-50 és 100 között) viszont most, hogy behozták a tankokat az fpsem leesett átlag olyan 25-30-ra. Nagyon melegedett ezért raktam alá 2 oldalra könyveket, hogy jobban hűljön. Még annyit szoktam csinálni, hogy fél-egy óránként kikapcsolom a játékot.

Kérdésem az lenne, hogy ezzel meddig húzhatja a laptop illetve ha így lesz valami baja a garancia ezt állja?

A gépen nem jó.

Hozzátenném, hogy már olyan fél éve így játszom.

A válaszokat köszönöm!

2014. máj. 15. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem fog tönkremenni, de ha sokat játszol vele villanyrezsósat, akkor az akkut vedd ki, az nem szereti a meleget és vegyél egy normális hűtőpadot.

A gari szerintem áll ilyenkor is, de erre pénzt nem tennék.

G.

2014. máj. 15. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szabadna tönkremennie,de a laptop nem erre való! Viszont egyáltalán nem tesz neki jót! Abban biztos vagyok ,hogy beleszól a tartósságba! Ha nem tuningolod akkor nem szólhat bele a gariba!
2014. máj. 15. 15:48
 3/5 anonim válasza:

ne nevezzük már garinak a garanciát

kapcsinak a kapcsolatot

buzcsinak a b.u.zit!

2014. máj. 25. 08:47
 4/5 temesiv válasza:
A laptopokba ,forrasztott óngolyókon ül a processzor,nem szereti a túlzott forróságot,persze gar van így is de ha akkor bukik ki mikor már lejár annak nem örülnél.Szóval én nem erőltetném még hűtőpaddal se a játékot a laptopon.Az akkumulátornak meg semmi baja nem lesz mert meleg a laptop.Szóval ilyen "gémerektől" imádnak laptopot venni a gyanútlanok,ennyi.
2014. máj. 28. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Laptopom adatai: Intel B960 proci (2.2 GHZ, 2MB L3cache)

NVDIA Geforce 710M with 1GB dedicated vram

6giga ddr3as memória

2014. máj. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!