Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy egy újan...

Mi az oka hogy egy újan vásárolt gép, az idő előrehaladtával, semmiféle, szervíz, alkatrész csere nélkül, szépen lassan lebutul, lelassul, időnként lefagy? Másodpercekre. Egyéb hibája nincs, nem is volt!

Figyelt kérdés

2014. máj. 19. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy szaki,igy annyit tudok hirtelen mondani,h fogalmam sincs micsodán lassul le,Avg-t használok,és annak a tűzfalát.3 hónapja volt újra telepítve,ezt 3 hete csinálja.meg újabban a skype állle memória hiány miatt,ezt sem értem.buherált win. és nem játszom soha semmivel.
2014. máj. 20. 01:41
 12/19 Tengor ***** válasza:
Nézesd meg szakival! Lehet, hogy a vírusirtó ellenére összeszedtél valamit, de persze még mindig lehet HDD hiba is.
2014. máj. 20. 07:32
 13/19 A kérdező kommentje:
jobb ötletem nekem sincs,azért köszönöm!
2014. máj. 20. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
memória hiányt, akkor kapsz ilyen hibát ha elfogy a memória, nekem manapság rendszeresen jelentkezik, mindig 10 fül megvan nyitva böngészőben, fut minden szar, és ha még leterhelem valamivel máris tele a 4 giga ram, és muszáj bezárnom valamit. éppen ezért is bővítem most 8 gigára.
2014. máj. 20. 19:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nálam is az lesz,csak nem értem,ennél jobban le volt terhelve,és 8 hónapon át ilyen nem jelentkezett.jó oké, nem értek ezekhez,de furcsa mindenesetre.
2014. máj. 21. 01:47
 16/19 Abineri Béla válasza:

Számomra sok a kérdőjel. Milyen operációs rendszer van a gépen ez talány? Teljesítménye? Processzor, memória, vga stb

Egy gépet bármilyen tuti és újszerű állapotban van, az oprendszert tisztítani, karbantartani kell! Azt sem ártana megnézni, hogy a driverek naprakészek e. Ha sokat netezik, akkor bizony összegyűlik sok-sok szemét , amit időnként el kellene távolítani és a HDD-ét töredezettség mentesíteni sem ártana. Ha gép megy, csak lassú, akkor bizony ott kupi van, Egy alapos rendrakás segíteni szokott!

2014. máj. 28. 22:52
 17/19 A kérdező kommentje:
win7 ultimate 64bites,CPU Intel celeron,G465 1.9GHz,4 GB ram. Újra lett telepítve egy problémát leszámítva minden klappol már, az pedig a skype.Több verziót is leszedtem de fagy mint állat. Hihetetlen.
2014. máj. 29. 01:03
 18/19 Tengor ***** válasza:
HDSentinel mit mutat?
2014. máj. 29. 08:19
 19/19 A kérdező kommentje:

teljesítmény,kondíció:Kiváló

A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.

Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.

A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #233 Media Wearout Indicator

Nincs szükség beavatkozásra.

2014. máj. 30. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!