Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mik kellenek egy pc-hez?

Predator14004 kérdése:

Mik kellenek egy pc-hez?

Figyelt kérdés
Tudom nem a legmegfelelőbb kategóriát választottam de ennél pontosabb nincs.Na szóval akarok venni egy gépet de nem úgy egyben összerakva megrendelem, hanem darabonként és itthon majd a testvéremmel összerakjuk.Mik kellenének hozzá?Úgy értem milyen alkatrészek? Az tudom hogy kell vinyó,táp,processzor,ddr3 de mik kellenek még?

2014. ápr. 17. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:

ha már azt sem tudod, hogy mi kell bele, akkor inkább írd meg, hogy mennyid van gépre és összeteszünk neked egyet.

amúgy:

ház

alaplap

memória

hdd

proci (+hűtő ha húzod)

vga (ha nem apu-van)

táp

odd (ha kell)

2014. ápr. 17. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

alaplap + proci + ram (ha nem integrált a vga kártya,akkor az is )

hdd/ssd

táp+ház

és természetesen a működéshez még perifériák

bill+egér+monitor

2014. ápr. 17. 11:34
 3/3 anonim válasza:
és szerintem ha játéka veszitek a gépet már pedig ugyis arra veszitek akkor kb egy 200.000-300.000 ft körül érdemes venni mert ugy kb minden játék faszán megy egy jó ideig szóóval igen az előttem irtak meg hogy mi kell az patent ugyhogy oké
2017. okt. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!