Predator14004 kérdése:
Mik kellenek egy pc-hez?
Figyelt kérdés
Tudom nem a legmegfelelőbb kategóriát választottam de ennél pontosabb nincs.Na szóval akarok venni egy gépet de nem úgy egyben összerakva megrendelem, hanem darabonként és itthon majd a testvéremmel összerakjuk.Mik kellenének hozzá?Úgy értem milyen alkatrészek? Az tudom hogy kell vinyó,táp,processzor,ddr3 de mik kellenek még?2014. ápr. 17. 11:29
1/3 anonim válasza:
ha már azt sem tudod, hogy mi kell bele, akkor inkább írd meg, hogy mennyid van gépre és összeteszünk neked egyet.
amúgy:
ház
alaplap
memória
hdd
proci (+hűtő ha húzod)
vga (ha nem apu-van)
táp
odd (ha kell)
2/3 anonim válasza:
alaplap + proci + ram (ha nem integrált a vga kártya,akkor az is )
hdd/ssd
táp+ház
és természetesen a működéshez még perifériák
bill+egér+monitor
3/3 anonim válasza:
és szerintem ha játéka veszitek a gépet már pedig ugyis arra veszitek akkor kb egy 200.000-300.000 ft körül érdemes venni mert ugy kb minden játék faszán megy egy jó ideig szóóval igen az előttem irtak meg hogy mi kell az patent ugyhogy oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!