Miért fagy le a gépem? (Lent a többi)
Néha csak úgy magától lefagy a gépem semmi előzmény nélkül. Csak az egeret tudom ilyenkor mozgatni (néha bekapcs. -nál is van ilyen). Van, hogy pár perc múlva megy tovább minden, de van hogy nem. Ilyenkor kihúzom (mit tudok csinálni!)
Talán valami rendszereszköz szar (nem sértődöm meg) vagy valami vírus csinálja ezt?
Rendszeradatok:
Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Memória (RAM): 4,00 GB
Videókártya: ATI Radeon HD 4800 Series
OS (oprendszer): Windows Vista Home Premium Service Pack 2
(Mellőzzétek a ,,Windows Vista szar" megjegyzéseket)
Gyártó: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Modell: EP45C-DS3R
Összes rendszermemória: 4,00 GB RAM
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer
Processzormagok száma: 4
64 bites működésre képes: Igen
Összes merevlemez-méret 466 GB
Lemezpartíció (C:) 226 GB szabad (466 GB összesen)
Adathordozó meghajtója (D:) CD/DVD
Adathordozó meghajtója (E:) CD/DVDCD/DVD
Adathordozó meghajtója (F:) CD/DVDCD/DVDCD
Videokártya típusa ATI Radeon HD 4800 Series
Összes elérhető grafikus memória: 1919 MB
Dedikált grafikus memória 512 MB
Dedikált rendszermemória 0 MB
Megosztott rendszermemória: 1407 MB
Videokártya illesztőprogram-verziója 8.650.0.0
Elsődleges monitor felbontása 1920x1080
DirectX-verzió DirectX 10
Hálózati adapter Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0)
Hálózati adapter Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0)
Hálózati adapter Microsoft Tun miniportadapter
Hálózati adapter HUAWEI Mobile Connect - Network Adapter
Ezek alapján már elképzelhetitek a gépemet :D
"(Mellőzzétek a ,,Windows Vista szar" megjegyzéseket)"
Sajnos erre tippelek első körbe. Tisztítani szoktad néha pl. CCleaner-rel? Milyen antivírust használsz? Nagy meló lenne újratelepíteni? Netán win7-re váltani? Vistával szenvedtem egy évet én is. Megváltás volt win7-re átállni.
Szerintem jó kis gép ez szóval ez alapján semmi ok nem lenne fagyásra.
Először is egy advanced systeam caret futatnék át rajta (írsz privátot adok hozzá licencet is)
Aztán ha az se akkor egy win újrahúzás biztosan segítene :)
Üdv! Én megpróbálnám a Windows -t befrissíteni. Vagy,Az alaplaphoz tartozó programokat,az újabb verziókat letölteni.
+Még egy Panda global protection vírusirtót kellene telepíteni frissíteni,és ellenőrizni a rendszert! Ha megvan visszateheted a régi vírusirtódat. Én ezekkel kezdeném, ha nem válik be ,akkor keresni tovább a hibát. Akkor már egy Win 7-et, kellene kipróbálni! Persze a legújabb illesztőprogramokkal!!! Ha ez sem jó akkor lehet már hardverre gondolni!
"És mellesleg a vista ha normális van (integrált stb...) akkor stabilabb mint a windows 7."
Persze, persze... Azért ugrotta (ugorja) át szinte mindenki. :D
Annál normálisabb vistám nem is lehetett volna, mint ami egy új laptopon volt előtelepítve, teljes támogatással, Vista telepítő DVD+ driver lemez, mégis hetente kellett újratelepíteni, mert már a telepítés napján percekig homokórázott ha valamit megakartam nyitni, program nem válaszol, összeomlás stb., úgyhogy ezt a "stabil vista" városi legendát hanyagoljuk! :)
Most olvastam valahol ezt:
,,Amiről én tudok:
Az energia ingadozástól is fagyhat a gép de főleg akkor ha kevés a nafta a tápban."
Nálunk állandó energiaingadozás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!