Honnan van windows 7-ed? Megvetted vagy letöltötted?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 16:31
11/18 anonim válasza:
De ha mondjuk játszani akarsz, akkor rá vagy kényszerítve, hogy használd ám, szóval hagyjuk ezt az álszent "senki nem kötelez rá" szöveget. Ha a játékokat linuxra írnák, le se sz*rnám a Ringyózt. Vagy csak értesz hozzá. Aham, köszönjük Sherlock, biztos senki nem ért hozzá, csak te. Barom.
12/18 anonim válasza:
Mert a játékra rá vagy kényszerítve? Hm. Legyőztél a logikáddal haver.
13/18 anonim válasza:
Ja, hát ilyen alapon számítógép elé ülni sem kötelező, már ha te így értelmezed a logika fogalmát.
14/18 anonim válasza:
Persze, hogy nem kötelező. Én pl arra használom amire KELL. A többi már csak szórakozás, az pedig nem kényszer nemde? Meg talán lehet máshogy is szórakozni, nekem mondjuk sikerül.
15/18 anonim válasza:
Akkor jó szórakozást kívánok ahhoz, amit csinálsz, én meg addig játszom. És nem fizetek felárat azért, mert olyan dologra írják, ami más célra nem kéne.
17/18 anonim válasza:
a tesóm boltban rakatta rá, úgyhogy gondolom az se tiszta szoftver, legalábbis nem adtak mellé telepítő lemezt, meg lét se kértek érte, csak magáért az újratelepítési műveletért. Én személy szerint nem ajánlom a windows 7-et mert tényleg tele van hibákkal, tesómnak a nod se futott rajta normálisan így bekapkodta a vírusokat, daemon toolsnak a windows7-re írt változata se futott rajta. Ennek ellenére lehet próbálkozni, bár ameddig az XP-n futnak a játékok, addig nem hiszem hogy fogok win7-re váltani...
18/18 anonim válasza:
letöltöttem, mert sajnos nem kapok ilyenekre pénzt... majd ha befejeztem a sulit és dolgozok akkor megveszem majd az ilyesmiket, főleg mert én is hasonló pályára készülök és nekem sem esne jól ha csak úgy letöltögetnék a cuccaimat.. De hát amíg nincs pénz, nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!