Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókártya nélkül hogyan...

Videókártya nélkül hogyan tudom beállítani a gépet, hogy tökéletesen játssza le a filmeket?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni!

Most a napokban újra kellett telepíteni a gépet, xp van rajta, mert a win 7et nem bírja el. ( Először azt tettük rá, és vele semmi problémát nem okozott a filmek lejátszása, gondolom talán azért is, mert ő már magát tudja javítani).

Viszont a gépen nem bírta el a win 7-et, túl sok neki és lassú, akadozik. Így az xp-t tettük vissza rá, amivel minden úgy működik mint eddig, csak a youtube akadozik rajta nagyon és filmet sem játszik le tisztán bármilyen lejátszóval (bár én a vlc-t használom).

S mivel a telepítés előtt sem volt benne videókártya, így biztos, hogy van rá megoldás és hogy valahogy működhet.

Csak nem tudom hogy, vagy hogy mit kell hozzá letölteni.

Köszönöm a segítséget!!!

2014. máj. 9. 14:05
1 2
 11/13 levis56 ***** válasza:
Ja elfelejtettem,hogy telepítés után indítsd újra a gépet.
2014. máj. 9. 21:15
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen mindegyikre rámentem letöltöttem és telepítettem. a gépet újraindítottam és ugyanaz.

De még a start menün is látni, hogy "hibás" a képernyő megjelenítése. Akadozott a Start felirat.

A film pedig csak akkor szép tiszta ha kicsibe van a kép, teljes képernyőre nagyításnál teljesen rossz.

A kodec pack-ot is letöltöttem.

Nem tudom mit tudnék még.

Az biztos akkor, hogy a videokártya az alaplapi de pl. a videokártya cd-jét sem veszi be a gép.

Ezzel mit tudnék csinálni hogy a DVD író nem vesz be sem cd-t sem dvd-t, de közbe a saját LG telepítő DVD-jét indította.

2014. máj. 9. 21:19
 13/13 levis56 ***** válasza:
Ne aggódj most vettem egy LG optikai meghajtót a vga driver cd-t nem hajlandó elfogadni. Samsungot kell használni az mindent visz. Hát úgy néz ki kevés a vidikari legalább 126 mb-os kéne bele meg az sem mindegy hány megás a NET,LEGALÁBB 1 MB sávszélesség kell,hogy akadás nélkül menjenek a videók,filmek. Nem írtál konfigot de öreg gép lehet mert az én régi gépemen is ilyen problémák voltak,ha csak film videó és netre kell a gép 20-25 ből már kapsz 1 év garival amivel nem lesz gondod.
2014. máj. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!