Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókártya nélkül hogyan...

Videókártya nélkül hogyan tudom beállítani a gépet, hogy tökéletesen játssza le a filmeket?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni!

Most a napokban újra kellett telepíteni a gépet, xp van rajta, mert a win 7et nem bírja el. ( Először azt tettük rá, és vele semmi problémát nem okozott a filmek lejátszása, gondolom talán azért is, mert ő már magát tudja javítani).

Viszont a gépen nem bírta el a win 7-et, túl sok neki és lassú, akadozik. Így az xp-t tettük vissza rá, amivel minden úgy működik mint eddig, csak a youtube akadozik rajta nagyon és filmet sem játszik le tisztán bármilyen lejátszóval (bár én a vlc-t használom).

S mivel a telepítés előtt sem volt benne videókártya, így biztos, hogy van rá megoldás és hogy valahogy működhet.

Csak nem tudom hogy, vagy hogy mit kell hozzá letölteni.

Köszönöm a segítséget!!!

2014. máj. 9. 14:05
1 2
 1/13 levis56 ***** válasza:
Milyen böngészőt használsz?
2014. máj. 9. 14:16
 2/13 Lajos54 ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy nincs benne videokártya?

Akkor mi jeleníti meg a képet? Nincs itt valami félreértés?

Ha más nem, legalább egy alaplapra integrált videokártyának minimum kell benne lennie...

Esetleg az nem lehet, hogy az illesztőprogram nincs hozzá telepítve?

2014. máj. 9. 18:03
 3/13 A kérdező kommentje:

Mozillát használok.

A 2. válaszolónak írnám, hogy nem nagyon értek így a gépekhez. Ha valóban igaz, amit írsz és videókártya mindenképpen kell, ahhoz hogy egyáltalán megjelenjen bármi is a monitoron, akkor lehet hogy az van, amit írsz, azaz alaplapi.

Azt tudom, hogy legutóbb ki lett cserélve az alaplap, még a doboza is megvan és a hozzá tartozó cd.

Sokat segítene, ha tudnál segíteni.

Valamint még ezen kívül egy olyan problémám van, hogy mikor kikapcsolom a gépet, a készenlétre nem enged kattintani. Egyszerűen nincs.

Köszönöm!

2014. máj. 9. 19:49
 4/13 levis56 ***** válasza:
Le kel telepítened videokártya illesztőprogramját,ha gyenge a géped jó lenne ha kevesebb memóriát használó böngészőt használsz(explorer,opera 12),le kell telepíteni a böngészőnek megfelelő Adobe Flash Player legfrissebb verzióját, a Microsoft Sylverligt progit és nem ártana a K Lite Codec Pack. Ha még mindig szaggat vírus és kémprogram keresés,rendszerkarbantartó futtatás,töredezettségmentesítés,ismeretlen programok,bővítmények törlése köztük a toolbarokat mindenképp és ha filmet videót nézel ne menjen más program letöltés a háttérben. Ha lehet használd a Windows Media Playert.
2014. máj. 9. 20:08
 5/13 A kérdező kommentje:
GIGABYTE S-Series GA-G41M-ES2H az alaplap.
2014. máj. 9. 20:14
 6/13 A kérdező kommentje:

A baj, hogy beteszem az alaplap CD-jét és nem ismeri fel a gép, igazából betettem más CD-t és azt sem ismeri fel, pedig mikor beteszem elkezd dolgozni, mintha betöltene, de aztán mégsem.

De a DVD író CD-jét azt elindítja.

2014. máj. 9. 20:15
 7/13 A kérdező kommentje:

találtam ezt az oldalt: [link]

itt van a letöltés ahhoz az alaplaphoz ami nekem van, viszont annyi féle van, nem tudom melyik kellene, melyik felelős a videókártyáért

2014. máj. 9. 20:38
 8/13 levis56 ***** válasza:

[link]

Itt katt a driver menüre válaszd ki a gépen lévő op rendszert katt rá,a megjelenő illesztőket telepítsd.

2014. máj. 9. 20:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Futtatam mind, de semmi nem változott.
2014. máj. 9. 21:06
 10/13 levis56 ***** válasza:
Csináld végig a 4#-ben írt válaszomat. Az illesztőket nem futtatni hanem telepíteni kell ha rákattintasz a kék színnel írt Európa jelölésre akkor töltheted le de ezt még telepíteni kell, de az összeset a listából.
2014. máj. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!