Videókártya nélkül hogyan tudom beállítani a gépet, hogy tökéletesen játssza le a filmeket?
Segítséget szeretnék kérni!
Most a napokban újra kellett telepíteni a gépet, xp van rajta, mert a win 7et nem bírja el. ( Először azt tettük rá, és vele semmi problémát nem okozott a filmek lejátszása, gondolom talán azért is, mert ő már magát tudja javítani).
Viszont a gépen nem bírta el a win 7-et, túl sok neki és lassú, akadozik. Így az xp-t tettük vissza rá, amivel minden úgy működik mint eddig, csak a youtube akadozik rajta nagyon és filmet sem játszik le tisztán bármilyen lejátszóval (bár én a vlc-t használom).
S mivel a telepítés előtt sem volt benne videókártya, így biztos, hogy van rá megoldás és hogy valahogy működhet.
Csak nem tudom hogy, vagy hogy mit kell hozzá letölteni.
Köszönöm a segítséget!!!
Hogy érted azt, hogy nincs benne videokártya?
Akkor mi jeleníti meg a képet? Nincs itt valami félreértés?
Ha más nem, legalább egy alaplapra integrált videokártyának minimum kell benne lennie...
Esetleg az nem lehet, hogy az illesztőprogram nincs hozzá telepítve?
Mozillát használok.
A 2. válaszolónak írnám, hogy nem nagyon értek így a gépekhez. Ha valóban igaz, amit írsz és videókártya mindenképpen kell, ahhoz hogy egyáltalán megjelenjen bármi is a monitoron, akkor lehet hogy az van, amit írsz, azaz alaplapi.
Azt tudom, hogy legutóbb ki lett cserélve az alaplap, még a doboza is megvan és a hozzá tartozó cd.
Sokat segítene, ha tudnál segíteni.
Valamint még ezen kívül egy olyan problémám van, hogy mikor kikapcsolom a gépet, a készenlétre nem enged kattintani. Egyszerűen nincs.
Köszönöm!
A baj, hogy beteszem az alaplap CD-jét és nem ismeri fel a gép, igazából betettem más CD-t és azt sem ismeri fel, pedig mikor beteszem elkezd dolgozni, mintha betöltene, de aztán mégsem.
De a DVD író CD-jét azt elindítja.
találtam ezt az oldalt: [link]
itt van a letöltés ahhoz az alaplaphoz ami nekem van, viszont annyi féle van, nem tudom melyik kellene, melyik felelős a videókártyáért
Itt katt a driver menüre válaszd ki a gépen lévő op rendszert katt rá,a megjelenő illesztőket telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!