Most vettem észre, hogy a laptopomnak nincsen vga kimenete. Hogyan tudom projektorra kötni?
Figyelt kérdés
Dell Inspiron 5537-es gépem van. Eddig nem tudom, hogy miért nem tűnt fel, talán túl alapvetőnek gondoltam és nem figyeltem oda erre vásárlásnál.2014. máj. 3. 14:57
1/3 Tengor válasza:
HDMI kábellel. HDMI-<olyan port mi a projektoron van> átalakítóval, esetleg wifivel, ha képes arra a projektor.
2/3 A kérdező kommentje:
És miért van az, hogy egy csomó új laptopot vga kimenet nélkül gyártanak? most megnéztem többet is, és egy csomó laptopnál ez van, nem is olcsó laptopoknál, az én gépem is 200 000 Ft volt...
2014. máj. 3. 16:31
3/3 Tengor válasza:
Mert a VGA kezd elavulttá válni. A legújabb monitortokon már nincs VGA bemenet. Egy ideje a projektorokon is megvan a HDMI bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!