Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a laptopomnak?

Mi lehet a baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés
Van egy fujitsu amilo pi3560-as laptopom, tegnap sajnos az indulatimat rajta vezettem le, vagyis a billentyüzetbe beleütöttem ettől a gép kepernyője lefagyott. Kihúzta a konektorbol (aksi nincs benne) így leállt, majd amikor indítottam be a képernyő sötét maradt. HDD jó, kiszedtem és kipróbáltam.

2013. dec. 24. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

" az indulatimat rajta vezettem le "

ő meg válaszul benyögte az unalmast,

hát ,így jártál...

2013. dec. 24. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom nem így kellett volna, tisztába vagyok vele, hogy így jártam, nincs laptopom. De a kérdésem az volt, hogy hol keressem a hibát a laptopba amitől nem működik...
2013. dec. 24. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég sok helyre üthettél. Ha azonnal lefagyott a kép, akkor lehetséges, hogy a GPU-ról/chipset-ről/CPU-ról leszakadt a hűtőborda. Vagy banálisabb, ha valahol kiesett egy csatlakozó, de ahhoz már nagyon nagy erővel kellene ütni, hogy egy csatlakozó kiugorjon a helyéről. Szerintem nem purcant ki véglegesen, de mindenképpen szét kell szedni, hogy a problémát megtaláld.
2013. dec. 24. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Meglett a hiba, a RAM kicsúszott a helyéről. :))
2014. jan. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!