Lehet a nyomtatópatronnal valahogy takarékoskodni?
MOst vettem nyomtatót 1 hónapja és már kifogyott mind a 4 patron belőlle pedig nem is nyomtattam sokat.
mindig amikor megnézem hogy mennyi van benne egyre kevesebbet mutat hiába nem is használtam
lehetséges hogy kifolyik belőlle vagy valami??
egyébként Epson sx405
hat nezd.
alapbol a nyomtatogyartok keves festekkel ellatott patronnal adjak a nyomtatokat, ugyanis nem a nyomtatokban van a penz, sot, sokszor rafizetessel adjak oket, hanem a patronokban.
Masreszt a nyomtatok idonkent tisztitjak magukat, es ezt a festekek felhasznlasaval teszik. Negyedreszt egy patronban, ha tele is van, max. nehany szaz oldalra valo festek van.
Takarekoskodni meg ugy tudsz, hogy pl. vazlat-nyomtatasra allitod a nyomtatot, ekkor kevesebb tintaval nyomtat, bar a vegeredmeny nem lesz olyan szep.
esetleg te is meg tudod tölteni otthon. Nekem HP-m van és 1 patront 5-6 szor ujra tudok tolteni(minden ujratoltesnel romlik, aztan a vegen megadja magát).
Ha nem megy otthon, akkor vannak ilyen cegek ahol patronokat töltenek, ott is elég olcsó.
Ha otthon akarod megtolteni egyszer kell vásárolj festéket, amit a fentebb említett helyen szerezhetsz be(tudnod kell, hogy nem szívesen adnak, mert akkor nem nem viszed hozzuk a patront XD).
Aztán meg kell keresned a lyukat, ahol eredetileg feltoltotték, és ott egy injekcióstű segítségével feltöltheted.
Ha utána csikosan nyomtat töröld meg egy puha anyaggal az érintkezőket!
Sok sikert!!!:)
Huhh
köszönöm széépen a válaszokat:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!