Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Toshiba laptopnál bootolás...

Abért Máté kérdése:

Toshiba laptopnál bootolás helyett ezt írja ki : " no bootable device - please restart system" mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 2. 11:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat vissza is vittem kicserélték :)
2014. ápr. 14. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor nekem volt igazam, rossz volt.
2014. ápr. 15. 00:42
 13/21 Czékus Attila válasza:
Helló. én ugyanezzel a problémával találkoztam egy toshiba satellite c50-a-1jv típusú géppel csak annyi különbség hogy a fent írt link szerint az advanced -> system configuration -> boot mode-ot kell átállítani de ennél a gépnél nincs olyan opció a bios-ban. előre is köszönöm a segítséget.
2014. aug. 26. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Valaki már írta, hogy vegyetek normális gépet, az se drágább, de legalább jó. Dell, Lenovo például.
2014. aug. 27. 11:37
 15/21 Czékus Attila válasza:
Bocsi igazából kezdő rendszergazda vagyok vagyis idén végzem a tanulmányaimat, de viszont szoktam itthon telepítgetni vagy javítani gépeket és az egyik ismerősöm állított be ide ezzel a géppel ami ráadásképp teljesen új gépről van szó. előtte még sosem találkoztam olyannal, hogy egy új laptopra ne lehessen feltelepíteni semmit.
2014. aug. 27. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálkozhatsz még bios frissítéssel, bár ha új a gép, akkor lehet a legújabb van fent.
2014. aug. 27. 12:20
 17/21 Czékus Attila válasza:
erre gondoltam én is mivel 1.0-ás verziót ír és a toshiba oldalán van 1.3 és 1.4 is de csak bios-al nem tudom feltelepíteni vagy van erre másik módszer?
2014. aug. 27. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Add vissza a gazdájának, az pedig vigye vissza, ahol vette. 72 órán belül lehet cserélni.
2014. aug. 27. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Nos igen, ez egy kicsit ördögi kör...
2014. aug. 27. 20:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért ez nem semmi, drága pénzért rossz alaplappal árulni laptopokat! Rásózni a selejtet a gyanútlan vevőkre. Miféle laptop az, amelyikre nem lehet semmit telepíteni? Gondolom, gagyi kínai hamisítvány, nem valódi. Hol vette a gazdája? Kínai piacon?
2014. aug. 28. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!