Nem egyszerű eset. Találkoztál már ilyen problémával?
Win 8 volt a gépen, de lejárt és szétment a gép, már be sem tudta tölteni a win 8-at.
Gondoltam telepítek win 7-et.
El is jutottam odáig, hogy "telepítés indítása..." de ott vége.
Nem csinál semmit. Egy óráig is hagytam, többször is próbálkoztam, de semmi.
Amikor berakom a dvd-t és jön az, hogy: cd-ről való telepítéshez nyomjon meg egy gombot, akkor még kiír egy ilyet is, hogy "no emulation system type 00" aztán elindul és eljutok addig amit írtam.
Mi lehet a baj és mi lehet a megoldás?
A Dvd-nek tui nincs baja, mert sok-sok gépet ezzel telepítettem már.
anti paladin Ilyennel is próbálkoztam már.
Legalább 5 partíciókezelő progival, de mindig hiba a vége.
Valahogy olyan, mintha nem lenne vinyó, de viszont a boot menüben meg ott van, érzékeli.
Nem vagyok profi angolos, így alig értem.
Azt elfelejtettem írni, hogy Samsung laptopról van szó.
És ha jól értem akkor ott is azzal volt probléma.
Default-oltam a biost, de úgysem ment.
Cmos-t ír még, de ahhoz szét kellene kapni, amit nem akarok. Lehet nem is tudnám.
Szétszedéssel ne is szórakozz, pláne ha kedved sincs hozzá.
Röviden azt írja a linken a megoldás hogy a biosban keresned kell egy "Sata mode" nevű opciót és Ahci-ről IDE-re kell állítani.
Nem találtam ilyet.
Szervízben azt mondták, hogy eredeti win7 kell rá és jó lesz.
30.000!
Csak azt nem értem, hogy ha a tört win7 nem települt, akkor miért települne az eredeti?
Akkor így messziről, láttatlanban passz.
A szervíz képlete egyszerű: újrahúzzák a rendszert de ha már rá vagy szorulva megvetetnek veled egy win-t is. Már csak azért is mert egy esetleges szúrópróbaszerű ellenőrzés során megütheti a cég a bokáját vagy egyszerűen a becsületes úton haladnak és nem foglalkoznak törtprogramokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!