Abért Máté kérdése:
Toshiba laptopnál bootolás helyett ezt írja ki : " no bootable device - please restart system" mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 11:42
1/21 Tengor válasza:
Hát amit ír: nincs bootolható eszköz. Ha eddig működött, akkor vagy törlődött a HDD-ről a bootrekord, vagy a BIOS-ban a boot sorrendből kikerült a HDD v. egyszerűen megadta magát.
Mit csináltál utoljára, amikor még működött?
2/21 anonim válasza:
Nem talált olyan eszközt amiről betudná tölteni a rendszert.
1) lehet nincs rajta rendszer
2) van rajta rendszer, de megsérült a bootszektor
3) van rajta rendszer de beszart a hdd/ssd/akármi
3/21 A kérdező kommentje:
Ez egy vadi új laptop, telepítettem már win7-et xp-t mindent szóval nagyjából képben vagyok. A boot listánál első helyesen van a cd-ről való bootolás. ezért nem értem hogy mi lehet a probléma
2014. ápr. 2. 12:13
4/21 anonim válasza:
Oké, oké.. de erre is raktál már rendszert? vagy van rajta? Vagy most akarod felrakni? lehet a telepítőcdvel van a gond... próbáld meg másikkal, esetleg pendriveról bootolni
5/21 A kérdező kommentje:
nem még nemraktam rá most lenne az első telepítés
2014. ápr. 2. 12:38
6/21 A kérdező kommentje:
próbáltam másik cdvel usb-n keresztül és mindig ugyan ezt a hiba. másik gépen is kipróbáltam ott bootolnak. valami toshiba beállítás vagy hiba lehet én nemtudom :S
2014. ápr. 2. 12:44
8/21 anonim válasza:
megjegyzés: vissza kell állítanod, különben nem bootol majd be a windows és akkor meg az lesz a baj
9/21 anonim válasza:
72 órás cserébe belefér? Én visszavinném, rossz a vinyója. És vegyél normális gépet, pl. Lenovot vagy Dellt.
10/21 anonim válasza:
nem rossz.. főleg mert a vinyóig else jut. cdről való bootolással van baj. és nem csak nála (ez nem egyedi eset) a linken leírják mit kell átállítani a biosban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!