Miért ilyen lassú a Windows telepítés?
Windows telepítésnél ahol a partíciót kell kiválasztani meg az utána lévő nyelvválasztás, meg ha van, akkor a következő ilyen ablak behozásánál 5-9 percet kell várnom. Ugye ami normális esetben kattintás és utána újra lehet kattintani. Tehát rögtön behozza a következő ablakot.
A gép ez az 5-9 perc alatt semmit nem tesz, kivehetem a dvd-ét stb. a gép: Asus m2n-e, amd x2 5600+, ati hd 4850, 4gb (800mhz) kingmax ram, HDD 320 meg egy 640 Samu, a dvd olvasó meg egy nec (model számát nem tudom,de nem olyan régi, mert tudja a labelflash-et). Még annyi hogy az 5600 poci előtt egy 3800+ x2 es volt benne. (azzal nem volt ilyen probléma) Ez a „hiba” vista és win 7 nél is jelentkezik
biztos h megoldaná mert új lesz rajta
és minden beállítás gyárira lesz állítva
és csak pár beállítást kell bekapcsolni vagy engedélyezni
Nekem is volt ilyen. És egy nagyon furcsa megoldás van rá ami tuti működik.
Lépj be a BIOS-ba:
-Floppy support -disable-
-serial ports -disable-
-paralell ports -disable-
Ha estleg még ezektuán is lassú akkor sata vinyóknál IDE modet kell használni.
Tudom furcsa beállítások de több gépen is tapasztaltam a lassulást és mindig bevált ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!