Windows telepítés? Lenn
Be is állítottad a sorrendet? Mert nem írod. Bootolás előtt kell a BIOS-ba lépni és ott beállítani az első helyre a DVDROM-ot, másodikra a HDD-t.
Ha kiszeded a merevlemezt, hova megy az op.rendszer?
Természetesen első helyre raktam a dvd-t és mentetem is. Majd még pluszba kiszedtem a hdd-t is. Ki is írja, hogy a dvd-ről való indításhoz nyomjon egy gombot (nem tom fejből), és hiába nyomok gombot, a merevlemezről tölti be, pedig még a bootolási beállításokban sincs benne. Amúgy igen, mentettem is és elvileg aki gépére rakom, azt mondta, hogy már volt erről a dvd-ről telepítve...
Tehát a rossz kiíráson kívül más hiba nem lehet?
"USB-s billentyűzetet használsz?"
Laptop.
Ha kiszedted a HDD-t akkor hogy a francba tud arról bootolni?
Egyébként nekem is ez volt. Próbáld ki azt hogy nem nyomsz meg semmit amikor írja hogy nyomj meg vmit. Ha úgyse jó akkor kapcsold be a gépet (bootolj be a HDD-ről), tedd be a telepítőt és úgy indítsd el. Így csak annyi lesz a különbség, hogy nem formázhatod le a partíciót, hanem létrehoz egy old.windows mappát amit aztán nyugodtan törölhetsz. Telepítés előtt töröld a progikat, a játékokat, meg a képeket, videókat, zenéket, hogy a old.windows mappa minél kisebb legyen.
Elég zavaros, amit írsz. Tehát: először lépj be a BIOS-ba, aztán állítsd elsőnek a DVD-meghajtót, másodiknak a merevlemezt. Aztán amikor kiakarsz lépni a BIOS-ból, akkor nyomj y-t, vagy z-t. Ha kiírja a BIOS a választ így. (y/n)y, akkor nyomd meg a z-billentyűt. Tudniillik az összes Bios angol nyelvű, tehát a billentyűzet is az. Ekkor elmentetted a beállítást, és a telepítőnek el kell indulnia.
A merevlemezt meg nem kell kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!