Vannak "láthatatlan" folyamatok windows 7-ben, amik lefoglalják a CPU-t 40-50%-ban és nem mutatja a feladatkezelő?
Figyelt kérdés
Ha 3-5 órán át megy a gép, még ha csak filmet néztem akkor is bepiroslik a system explorer tray icon-ján a CPU-használat, de a folyamatoknál nincs olyan folyamat vagy szolgáltatás ami ennyi cpu-t használna, vírus vagy kémprogram lenne? Comodo tűzfal és Avast antivírus van fent, végeztem víurskeresést, de nem talált semmit és ha az is lenne, akkor miért órákkal később zabálja az erőforrást? Újratelepítésen kívül valami megoldás?2014. márc. 29. 15:14
11/14 anonim válasza:
rakd újra amd optimizer nem kell rá hülyeség.
12/14 anti paladin válasza:
Gugliztam neked egy sort. Egy rakat oka lehet a dolognak, adok pár linket, olvasd el őket figyelmesen, jópár megoldást javasolnak.
Viszont mielőtt nekiállsz a linkeknek, kezd azzal, hogy eltávolítod a hálókártya driverét és keresel hozzá egy újabbat vagy eggyel korábbi verziót. Esetleg megpróbálkozhatsz a windows saját driverével is. Sokaknál a hálókártya okozta a gondot.
Azt az amd dual core optimizert meg hagyd el a francba.
A linkek:
14/14 A kérdező kommentje:
Bár sok időbe telt, de kiderült mi a gond.
Az msconfig paranccsal mindig beállítottam, hogy indulásnál mind a 2 mag és az összes memória dolgozzon a gyorsabb indulás érdekében, ha ez be volt kapcsolva, akkor pár óra után jelentkezett a probléma. Kikapcsoltam és azóta egyszer se jött elő.
2014. máj. 13. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!