Vannak "láthatatlan" folyamatok windows 7-ben, amik lefoglalják a CPU-t 40-50%-ban és nem mutatja a feladatkezelő?
Figyelt kérdés
Ha 3-5 órán át megy a gép, még ha csak filmet néztem akkor is bepiroslik a system explorer tray icon-ján a CPU-használat, de a folyamatoknál nincs olyan folyamat vagy szolgáltatás ami ennyi cpu-t használna, vírus vagy kémprogram lenne? Comodo tűzfal és Avast antivírus van fent, végeztem víurskeresést, de nem talált semmit és ha az is lenne, akkor miért órákkal később zabálja az erőforrást? Újratelepítésen kívül valami megoldás?2014. márc. 29. 15:14
1/14 anti paladin válasza:
Nézd meg process explorerrel.
2/14 zsombor1969 válasza:
Nem vagyok szakértő, de megbocsáss... így működik a Windows. (én is ezt használok csak nekem nem ilyen gyakran csinálja)
3/14 A kérdező kommentje:
Több feladatkezelővel is megnéztem, de megnézem újra ha előjön a probléma.
Én sem vagyok szakértő, de ha csak videót nézek és már ott is akad 2 magnál, mert valami ismeretlen folyamat zabálja a procit, akkor az nem túl megnyugtató.
2014. márc. 29. 15:31
4/14 anonim válasza:
Ha tört win 7 van akkor sajnos ez előfordul, illetve a sima home editionnél is. Akár még ha legális.
5/14 A kérdező kommentje:
Tört home premium, szóval marad az újraindítás
2014. márc. 29. 15:49
6/14 anonim válasza:
az sm mind milyen az a 2 magos.. laptopod van vagy géped.. ? proci pontos típusa? lehet vírus is de lehet ennyit tud csak a procid.. vannak nagyon gyenge 2 magos procik és vannak erősek is...
7/14 A kérdező kommentje:
amd athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,2 GHz, Windows 7 HP 64 bit, asztali gép, nem mai darab, nem erős, de egy 720p-s videó lejátszásánál vlc-vel, miközben megy a böngésző, torrent, meg egyéb alapprogramok 30-40% között megy a CPU-használat és ha minden programból kilépek akkor is valami eszi a procit. Ma vagy holnap ráveszem magam és újrarakom, vagy megszűnik vagy nem.
2014. márc. 29. 17:26
8/14 anonim válasza:
Feladatkezelő, folyamatok fül, CPU szerint rendezd. Ott kell lennie annak a folyamatnak amely a magas kihasználtságért felelős.
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam természetesen, de ha semmi sem fut, csak alapok, akkor is csak néhány %-nyi a kihasználtság összeadva, közelében sincs az 50%nak vagy magasabbnak.
Amúgy fel van telepítve az AMD Dual-Core Optimizer, elvileg régebbi játékok miatt szükséges, ez csinálhat ilyet? Mert az nincs a folyamatok között, pedig automatikusan indul.
2014. márc. 29. 17:53
10/14 A kérdező kommentje:
Most előjött megint a probléma, a 2-es mag 85-90% hazsnálatot mutat, míg az 1-es 10-20%. A process explorer mutat egy interrupts folyamatot, Hardware Interrupts and DPCs. Ez mit jelent?
2014. márc. 29. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!