Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy be a BIOS?

Miért fagy be a BIOS?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsolom a gépet nem csipog, semmi....

Be akarok lépni a BIOS-ba, akkor meg félig vagy addig se bejön és azután befagy, nem reagál semmire!

Egyébként a gép feláll, mert most is erről írok, de hogy ezt miért csinálja?

Most jött vissza garancia szakszervízből, akkor is ugyanez volt a baja, de mikor visszajött akkor meg be tudtam lépni...

Egyébként GIGABYTE GA-F2A85XM-D3H ALAPLAPRÓL VAN SZÓ....

Kérlek titeket segítsetek, nem akarom megint 4 hétre beküldeni !!!

2014. márc. 28. 22:19
 1/7 csacsi2 ***** válasza:

Pedig Az lesz! A BIOS az alapja az egésznek. ha magad akarod frissíteni elvész a garancia!

Próbálkozhatsz elemcserével, kábelek csatlakozók megigazításával, megmozgatásával hátha kontaktos, de nem ez a valószínü. Vidd vissza és csapj az asztalra!

2014. márc. 29. 07:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Az a baj, hogy tényleg kb 1 hete jött meg, 4 hét várakozás után!És most megint visszaküldeni.....

Az a baj hogy nem ők javítják a termékeket, ők csak átadják a szervíznek.Azok meg nem a gyorsaságukról híresek!

Szóval az ő asztalukat hiába csapkodom, nem ők tehetnek róla.

Remélem hogy ha szétszedem, összerakom menni fog, de már nagyon idegesítő ez az egész!

2014. márc. 29. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
szétszedtem, összeraktam, de semmi....
2014. márc. 29. 10:33
 4/7 csacsi2 ***** válasza:
biztos hogy valami összeszerelési, vagy gyári hiba van. Bekapcsoláskor egyet pittyennie kellene, az jelzi hogy minden rendben.Gyári összeállításban meg nem hagyhatják ki a pc hangszóró bekötését.
2014. márc. 29. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát igen... de az a baj, hogy most kiszedtem belőle a ramot meg a HDD-t de még így sem csippan egyet sem.

Lehetséges hogy a BIOS meghalt?

2014. márc. 29. 12:33
 6/7 csacsi2 ***** válasza:
Nagyon úgy fest.
2014. márc. 29. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Na végre...!!!Egész nap ezzel kínlódtam, 30X raktam fel különböző biosokat, vagy 4X szedtem szét teljesen a gépet meg még sorolhatnám...

És csak annyi volt a baja hogy a gamepadot kell lehúzni mikor be akarunk lépni a biosba, egy nem magyar fórumban találtam meg! Nem kell mondanom, majd szétrobbantam! XD

Köszönöm a segítséget, remélem másnak is segít....

2014. márc. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!