Miért írja ki a gépem file keresés után, hogy "nem törölhető, mert még nyitva van a file"? Pedig nincs nyitva és nem fut sehol.
Win 8-at hasznalok..kerestem pár file-t, de ezeket mar ki akartam dobni, mert nem kellenek. Viszont nem engedi, mert a gep szerint meg fut vagy nyitva van valahol.
Van koztuk decemberi datum is, nem ertem, hiszen tobbszor ki lett mar kapcsolava a gep...
Nem rendszerfileok. Koszi.
Pl. kepek vagy pdf file-ok, amiket letoltottem es hasznaltam korabban. Vagy pl. most, amikor en gyartok pdf-et doc-bol, akkor egy korabban gyarott pdf-em mar nem kell. Le szeretnem torolni, de nem engedi. Egeszen pontosan ezt irja?
A muvelet nem fejezheto be, mert a file meg van nyitva egy masik programban.
Meg a Task managert is megneztem, hatha az acrobat nyitva van, de nem fut..
Nem ertem egyszeruen.
"Vagy pl. most, amikor en gyartok pdf-et doc-bol"
Lehet, hogy a Word fogja még, hiába zártad be magát a dokumentumot. Zárd be a Word-öt is. (XP alatt sajnos nekem az excel csinálta ezt már többször is.) A feladatkezelőben a folyamatoknál is ellenőrizd, fut-e a winword.
Koszonom. Megprobalom.
Hogyan inditom el csokkentett modban?
Elkepzelheto,hogy itt tudnek azon a probleman is javitani, hogy neha a gep lassu, pedig vadi uj, s iraskor az is elofordul, h par sorral lejebb/fejjebb irja a szoveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!