Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lassú a gépem?

Balavány Vince kérdése:

Mitől lassú a gépem?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt észrevettem hogy nagyon lassú a gép de előtte semmi baja nem volt. Mi okozhatja a problémát?

Próbáltam már:

- Feladatkezelővel leállítani felesleges programokat

- Vírusírtóval scannelni a gépet

- Lemezkarbantartást csinálni

- Minden felesleges programot kitörölni (és most a 75 GB-ből csak 36,6 GB van használatba)

Segítsetek mert már kibírhatatlan!

2013. dec. 12. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet nálad nem fog működni,de én is voltam így és az oprendszer (Win7) frissítése után "visszagyorsult".Tartsd naprakészen és NE töredezettség-mentesítsd,max. havonta,ha nagyon muszáj(ezzel is értem már el gyorsulást).A másik verzió,mikor valamelyik GNU/Linux-ot tettem fel.:)

Most a CleanMem-et próbálgatom,érezhető gyorsulás nálam nincs egyenlőre,a "lassúság" inkább hardveres,emiatt nem bosszankodom.:)

2013. dec. 12. 18:55
 2/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha win XP-t használsz akkor nézd ezt meg, hátha segit : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!