Valaki ért a BitCoin-s hoz? Segítene nekem?
Hallottam,hogy a gépünk GPU-jával lehet pénzt keresni.Én próbálkoztam de nem sikerült,az én hibáimból adódóan.
Valaki ért hozzá,aki tudja,milyen programmal mit kell csinálni?És adta tippeket?
Köszi :)
Aki vállalná írjon és felveszem skype on.
Tippem: ne fogj bele!
A játék bizonyos szempontból egy nagy piramis játék. Asztali géppel nem lehet gazdaságosan bitcoint termelni (értsd: többe kerül az áram, az internet, mint amennyiért a bitcoint el tudod adni).
Hát az amit az első írt az egy nagy fa**ság, pont a piramis játék ellentéte, a Bitcoint már nem lehet gpu-val bányászni ellenben vannak altcoinok (Litecoin, Feathercoin stb.) amiknek nincs akkora nehézségi szintjük és ezeket csak gpu-val lehet bányászni ezeket a coinokat áttudod váltani Bitcoinba!
itt egy váltó: [link]
itt láthatod a többi altcoint és azt melyikkel lehet a legjobban pénzt kereseni: [link]
ez pedig egy blog ami leírja hogy kell bányászni Litecoint:
itt követhezed a Litecoin értékét: [link]
és még egy fontos tudnivaló, ne hallgass ostoba hozzá nem értő emberekre, mert csak fa**ságokat beszélnek úgy hogy elolvastak 2-3 indexes vagy hvg-s cikket a bitcoinról amihez hozzá kell tenni hogy azokat a cikkeket is laikusok írták, remélem segítettem és sok siket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!