Melyik virtuális internetes pénzt érdemes bányászni?
Jelenleg a Feathercoin-t megéri bányászni, ez Scrypt algoritmussal működik, teljes mértékben ugyan az mint a Bitcoint, de a nehézségi szintje még csak 100-140, és nem több millió. :)
Én naponta 6-7FTC-t bányászok egy ATI HD7770-el (155Kh/s)
Ezt egész szépen át lehet váltani Bitcoinra is.
De érdemes beruházni egy Butterfly labs 5Gh/s+ teljesítményű gépre, Ebay-en sok ilyen van eladó, ezzel már 100-120FTC/day profitra is szert tehetsz :)
A butterflylabs gépei SHA256 bruteforcerek, ezekkel csak bitcoint fogsz tudni bányászni. A bitcoin nehézség viszont olyan gyorsan nő, hogy én nem tudom javasolni a befektetést senkinek.
A scrypt alapú pénzeket könnyen lehet bányászni CPU/GPU-val is, így az FTC és az LTC (litetcoin) érdekes lehet.
Szia!
Nekiálltam Litecoint bányászni bfgminerrel, de litecoinnál mindenki kh/secről beszél, nekem viszont mH/s-et ír. Ilyenkor bányászik tényleg? Tudja magától hogy scrypt-el akarok bányászni? Köszi! (amúgy a give-me-coins.com poolnál vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!