Miért ennyivel drágább?
Az a lényeg hogy miért drágább az Intel mint az AMD, miközben az Intel csak 4 magos procika csinál míg az AMD már a 6-8 magosoknál jár, ráadásul nagyobb órajeleken.
Akkor nem pont hogy az AMD-nek kellene drágábbnak lennie?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Akkor ha azt mondod, hogy az AMD játékra van "specializálódva" akkor ez a proci: AMD Athlon II X3 460 ez mennyire jó szerintetek?
Pl.: Far Cry 3hoz, CoD MW3hoz, Euro Truck Simulator 2höz és még pár ilyen játékhoz mennyire jó?
Miért olcsóbb a kannás bor a Tokaji aszúnál?
Mert nem egy szinten van a kettő.
Azokhoz talán elég, de nem hiszem hogy az idők során nem próbálnál ki más játékot.
+ Négy mag alatt manapság már nem éri meg CPU-t venni.
Én egy phenom II x3 710 et használok most.. normál-low beállításon még nem sok bajom volt (bár bf et még nem próbáltam) de ha most akarsz venni ne sajnáld rá a pénzt (ha az alaplap már megvan akkor: Phenom II X4 965
ha még nincs akkor pedig fm2 kell neked.
Ez nem nekem lesz hanem haveromnak, én egy Intel Core i5 3570-t fogok beújítani (de csak a távoli jövőben).
De fogunk kipróbálni mást is csak hát azért eléggé gépzabálók már ezek a játékok is (legalábbis az én szemszögemből).
De köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!