Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Moat akkor van rá garancia?

Moat akkor van rá garancia?

Figyelt kérdés

muziker.hu-tól rendeltem egy superlux hd 669-et

9.290 + szállítási díj összesen : 10.280 ft

azt olvastam az oldalukon,hogy a 10.000 ft feletti termékekre van 12 hónap garancia.

most akkor erre egyáltalán nem adnak garit ?

mert végül is a szállítással együtt már 10.000 ft felett van.

a másik meg az hogy ilyen nincsen hogy egy 9.300 ft-os fejhallgatóra nem adnak garit.

2014. márc. 9. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:

"hogy a 10.000 ft feletti termékekre van 12 hónap garancia."

A termek ami te vettel 9.290 forint volt, tehat nincsen 10.000 forint felett. Valoszinuleg egyebkent pont azert lett igy arazva hogy ne kelljen ra garanciat adni.

"a másik meg az hogy ilyen nincsen hogy egy 9.300 ft-os fejhallgatóra nem adnak garit"

Miert ne lenne? Nem kenyszeritett senki hogy egy olyan forgalmazot valassz aki nem ad garanciat.

2014. márc. 9. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Na álljunk meg egy pillanatra!!

"Miert ne lenne? Nem kenyszeritett senki hogy egy olyan forgalmazot valassz aki nem ad garanciat"

Ez nem így működik.

1. Nem a forgalmazó dönti el, hogy ad-e garanciát. Ha jár a garancia akkor mindenhol jár.

2. Ilyen a világon nincs, hogy az árától teszik függővé a garanciát.

Szerintem meg küld vissza a francba nekik, mert az ilyen kis trükköző genyáktól nem kell venni semmit!!

Erre pedig ott van a 8 napon belüli elállás joga, amikor is indok nélkül visszaküldheted és nekik vissza kell adniuk a pénzt!

Vásárolj normális helyről...

2014. márc. 9. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a papírjait. Ha van rá akkor felvan tüntetve valahol.
2014. márc. 9. 16:01
 4/4 Jóarc válasza:

Úgy tudom, minden tartós fogyasztási termékükre van 36 hónap garancia. Azért pengetőkre ne várjunk ilyesmit, vagy olyan cuccokra, amik gyorsan elhasználódnak.

Itt el is lehet olvasni, hoppá

[link]

2015. ápr. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!