Ha eltűnt a notebookom garancialevele mellől a számla a szervízben akkor elvesztettem a garanciát?
Figyelt kérdés
Kikellett küldeni cseh országba a szervízbe és most hogy átnéztem a papírjaim megtaláltam a garancialevelét és a számla nem volt rajta amit az üzlet kiállított ( össze volt tűzve a két papír a számla és a garancialevél ) átnéztem és átkutattam itthon mindent ahová csak el lehetett volna rakva de sehol sincs... a doboz amiben volt azóta nem volt felnyitva... amikor haza küldték eltettem a papírokat amik visszajöttek és nem emlékszem hogy vele volt e a számla vagy nem2014. febr. 9. 20:37
1/2 CspCsj válasza:
Általában csak a számla másolatát kérik és a garanciajegyből az eredetit.
A számla azért fontos mert a rajta szereplő dátumtól számolják a garanciaidő végét (illetve te tudod vele bizonyítani, ha a szerviz szerint már nem garanciás a készülék)
2/2 A kérdező kommentje:
Felhívtam a szervízközpontot és azt mondták hogy bentfogták a számlát és hogy a számláról másolatot kellett volna küldeni, nem az eredetit ( csak az a gáz hogy mivel még így nem küldtünk garanciára semmit így nem tudtuk hogy ez hogy megy... ) de egyébként a garancialevélen ami hozzá volt tűzve rajta van minden adata a notebookomnak ugyan úgy mint a számlán meg hogy mikor, hol vettük és az eladó neve is...
2014. febr. 11. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!